ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Οτσόα στον Ολυμπιακό μέσω ESPN

O Οτσόα στον Ολυμπιακό μέσω ESPN
Οτσόα

Ένα βήμα πριν τη... μετακόμιση του στην Ελλάδα και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Οτσόα, σύμφωνα με αθλητική εκπομπή του ESPN.

Το ότι ο Ολυμπιακός αναζητεί τον παίκτη που θα αποτελέσει τη διάδοχη κατάσταση, όσον αφορά την υπεράσπιση της εστίας του, μετά και τη δεδομένη αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολίδη, το ερχόμενο καλοκαίρι, από την ενεργό δράση, δεν αποτελεί μυστικό.

Ωστόσο το έγκυρο τηλεοπτικό δίκτυο ESPN, σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή του, πήγε το θέμα ένα βήμα παρακάτω. Ή καλύτερα έφερε τον Οτσόα ένα βήμα από το Λιμάνι.

Οι σχολιαστές του αθλητικού προγράμματος "Futbol Picante" προχώρησαν σε αποκαλύψεις, όσον αφορά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του 25χρονου άσου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: " το μέλλον του βρίσκεται στην Ελλάδα".

Συγκεκριμένα είπαν: " Το μέλλον του βρίσκεται στην Ελλάδα. Αν και το θέμα δεν είναι τελειωμένο 100%, υπάρχει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον από την Ελλάδα για τον Γκιγιέρμο Οτσόα. Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ωστόσο ο Οτσόα θα τελειώσει αυτό το τουρνουά και μετά μένει ελεύθερος, οπότε μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα.

Το όνειρό του είναι να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και βρίσκεται πολύ κοντά στη μετακίνηση του στην Ελλάδα. Είναι η πιο ξεκάθαρη επιλογή που έχει αφήνοντας το Μεξικό και την Αμέρικα για να συνεχίσει την καριέρα του. το πρώτο βήμα του δεν θα είναι να παίξει στην Αγγλία ή την Ισπανία ή σε άλλη χώρα, αλλά στην Ελλάδα".

Στην τηλεοπτική κουβέντα που εξελίχθηκε ο ένας παρουσιαστής όπως ήταν φυσιολογικό αναρωτήθηκε ποια είναι η ελληνική ομάδα που ενδεχομένως θα συνεχίσει την καρι έρα του ο Οτσόα για να λάβει την εξής απάντηση από τον ομόλογό του: "Δεν νομίζω να είναι ο Παναθηναϊκός, όχι δεν πάει εκεί. Εκεί παίζει ο Τζόρβας, ο οποίος είναι τερματοφύλακας της εθνικής Ελλάδας. Υπάρχει όμως και ο Ολυμπιακός. Νομίζω μια από αυτές τις δυο ομάδες θα πρέπει να είναι η επιλογή του. Ο Ολυμπιακός έχει έναν γκολκίπερ 40 ετών, τον Νικοπολίδη, και όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα αποσυρθεί τον Μάιο.

Μάλιστα, υπήρχε δημοσίευμα στην Ελλάδα για τους τρεις αντικαταστάτες του στον Ολυμπιακό και ο Οτσόα ήταν μέσα σ’ αυτούς. Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και πρόκειται για την πιο σημαντική ομάδα στην Ελλάδα. Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τον Γκιγιέρμο Οτσόα, αφού πρόκειται για μια ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ