ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ορεξάτος κύριος ...Κόλιν πάει Τούμπα

Ο ορεξάτος κύριος ...Κόλιν πάει Τούμπα
INTIME SPORTS

Φουριόζος στην προπόνηση ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς βάζει υποψηφιότητα να αγωνιστεί στην Τούμπα. Τι απάντησε στους ανθρώπους της ομάδας για το όνομά του και την θρησκεία του.

Τις καλύτερες εντυπώσεις έχει αφήσει ως τώρα στον Ολυμπιακό ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, όχι μόνο με τη φόρμα στην οποία βρίσκεται, αλλά κυρίως με το κέφι που έχει στις πρώτες του στιγμές στο Λιμάνι.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και δεν αποκλείεται στην Τούμπα (05/02, 19:30) να κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν συνηθίζει να βάζει στα ...βαθιά ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν το παιχνίδι της ομάδας, ωστόσο με τον Καζίμ ίσως γίνει η εξαίρεση. Μάλιστα οι νέοι του συμπαίκτες τον είδαν έτοιμο να παίξει με τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου.

Ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός τον είχε μέσα σε όλες τις ασκήσεις τακτικής κάτι που φανερώνει τις σκέψεις του για τον ποδοσφαιριστή. Το πιθανότερο είναι ο Καζίμ να βρεθεί στην 18αδα του αγώνα και ανάλογα με την εξέλιξή του να μπει σε αυτόν.

"Να με φωνάζετε Κόλιν"

Το θέμα της θρησκείας του παίκτη απασχόλησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού καθώς ρωτήθηκε αν χρήζει ειδικής διατροφής. Ο ίδιος απάντησε ότι δεν είναι μουσουλμάνος αλλά χριστιανός.

Μάλιστα δεν θέλει να τον φωνάζουν οι συμπαίκτες του Καζίμ Καζίμ όπως οι Τούρκοι αλλά Κόλιν. Οπως τους είπε το όνομά του είναι Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς και έτσι επιθυμεί να τον αποκαλούν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ