ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γιοβάνοβιτς"

"Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γιοβάνοβιτς"

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ολλανδία, αρκετοί παίκτες της Άντερλεχτ ετοιμάζονται να φύγουν και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Το όνομα του Μίλαν Γιοβάνοβιτς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται για τον Ολυμπιακό, ούτε πιθανότατα και η τελευταία...

Ο Σέρβος άσος που είχε μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών από το 2010, επανέρχεται στο ερυθρόλευκο προσκήνιο.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει Μέσο της Ολλανδίας , ο 32χρονος άσος από την Σερβία, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Άντερλεχτ και η ομάδα του Λιμανιού ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Αντίπαλος του Ολυμπιακού στο κυνήγι του Γιοβάνοβιτς (σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα) είναι η Μπεσίκτας.

Για την ιστορία, να σας πούμε πως ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς έγινε γνωστός στην ομάδα του Πειραιά από το 2010, όταν και έπαιξε αντίπαλος στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. Ο Σέρβος επιθετικός, είχε εκφράσει πολλάκις τον θαυμασμό του για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, αφού υπήρχαν αρκετές σημαίες της Σερβίας, που τον συγκίνησαν.

Έκτοτε, κάθε καλοκαίρι το όνομα του Μίλαν Γιοβάνοβιτς ακουγόταν για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος πήγε το 2010 στην Λίβερπουλ, όπου πέρασε και δεν ακούμπησε, ενώ από το 2011 αγωνίζεται στην Άντερλεχτ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ