ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μοδέστο είναι στο Σαν Σίρο και υποστηρίζει Μίλαν!

Ο Μοδέστο είναι στο Σαν Σίρο και υποστηρίζει Μίλαν!
Μοδέστο INTIME SPORTS

Ο Φρανσουά Μοδέστο εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό και βρέθηκε στο Σαν Σίρο για το ντέρμπι Μίλαν-Γιουβέντους. Τι είπε για την Ελλάδα, ποιο σκορ ζήτησε στο ιταλικό ντέρμπι και γιατί το παρομοίασε με το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ένας παλιός γνώριμος του Καμπιονάτο που έχει παίξει πέντε χρόνια (1999-2004) με τη φανέλα της Κάλιαρι, ο Φρανσουά Μοδέστο, βρέθηκε στο Σαν Σίρο για να παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην Μίλαν και την Γιουβέντους.

Ο Κορσικανός ασος του Ολυμπιακού, επωφελήθηκε από το διήμερο ρεπό που έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στους ποδοσφαιριστές του και έκανε ένα ταξίδι στο... λαμπερό Μιλάνο.

Σε δηλώσεις του για το ιταλικό ντέρμπι στην κάμερα του "OTE Sport", υπογράμμισε: "Ελπίζω να κερδίσει η Μίλαν με 2-1 ή 3-1, για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Η Γιουβέντους αναγεννήθηκε γιατί είναι ο Κόντε στον πάγκο. Ο Κόντε μετέδωσε στους ποδοσφαιριστές του τον χαρακτήρα που είχε και δείχνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο δύναμη, αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα. Δεν έχει σημασία αν θα παίξει ο Μποριέλο ή Μάτρι μαζί με τον Κουαλιαρέλα".

Για το συναίσθημα του να παίζεις στο Σαν Σίρο είπε: " Είναι πανέμορφο να παίζεις σ' αυτό το γήπεδο μπροστά σε 80.000 φιλάθλους. Έχω παίξει 4-5 φορές και ήταν δύσκολο να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ίσως μια-δύο φορές να πήραμε την ισοπαλία".

Για το πως περνάει στην Ελλάδα, τόνισε: " Στην Ελλάδα νιώθω πάρα πολύ καλά, παρά τα όσα συμβαίνουν και ακούει ο κόσμος ακόμη και εδώ στην Ιταλία για την κρίση. Νιώθω πάρα πολύ καλά με την οικογένειά μου και δεν έχω κανένα πρόβλημα".

Για την εμπειρία του να παίζεις σ' ένα ντέρμπι: " Το ελληνικό ντέρμπι είναι κάτι το καταπληκτικό. Το ματς Μίλαν-Γιουβέντους είναι σαν το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στην Ελλάδα".

Για τον Πίρλο που θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του: " Είναι καταπληκτικό να βλέπεις αυτό τον ποδοσφαιριστή. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πέρασε 10 χρόνια με επιτυχίες και τώρα πήγε στην άλλη πλευρά και στην άλλη μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ