ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρινάκης μίλησε για τερματοφύλακα, Ντιόγκο και Παναθηναϊκό

Ο Μαρινάκης μίλησε για τερματοφύλακα, Ντιόγκο και Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συναντήθηκε με εκπροσώπους των οργανωμένων και τους διαβεβαίωσε πως δεν φοβάται ούτε πρίγκιπες, ούτε κανέναν. Τι είπε για την επιστροφή Ντιόγκο, τα εξαιρετικά αποδυτήρια, ενώ προανήγγειλε μεταγραφή.

Με αφορμή τις γιορτές που πλησιάζουν, Βαγγέλης Μαρινάκης και εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού είχαν συνάντηση, με αντικείμενο συζήτησης, τι άλλο; Την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο πρόεδρος της Πειραϊκής ΠΑΕ, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό. Από τον πόλεμο που του γίνεται παρά τις επενδύσεις που έχει κάνει, μέχρι και τους Ντιόγκο, Κοστάνσο.

Αρχικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη βοήθεια που δίνει στην ομάδα, ενώ τους εξήγησε πως του γίνεται πόλεμος, τη στιγμή που έχει δώσει ένα καράβι λεφτά στον Ολυμπιακό και κατά συνέπεια στον ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, εμφανίστηκε πανέτοιμος, μάχιμος και φυσικά δίχως θέληση για να παραδώσει τα όπλα. Όπως είπε, θα συνεχίσει να παλεύει για το καλό του Ολυμπιακού.

Σ' ότι αφορά στον "αιώνιο" αντίπαλο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν φαίνεται να προβληματίζεται για τους υποψήφιους επενδυτές. Το αντίθετο. Ο μεγαλομέτοχος των "ερυθρολεύκων" θέλει να γίνουν επενδύσεις στον Παναθηναϊκό, αλλά να είναι σοβαροί άνθρωποι και ας έρθουν από την Σαουδική Αραβία, την Κίνα ή τις Φιλιππίνες, όπως είπε.

Πάμε τώρα στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης λοιπόν, διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της Θύρας 7, πως η ομάδα θα αποκτήσει τερματοφύλακα, είτε μείνει είτε φύγει ο Φράνκο Κοστάνσο. Η διοίκηση θέλει να διακόψει το συμβόλαιο μαζί του, αλλά μεγάλο ρόλο θα παίξει η στάση του Αργεντίνου. Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός θα πάρει πορτιέρο, προκειμένου να έχει μια δυνατή δυάδα (μαζί με τον Μέγιερι), όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Όσο για υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, ο μεγαλομέτοχος των "ερυθρολεύκων" είπε όσα ειπώθηκαν και στη συνάντησή του με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ότι δηλαδή ο Ολυμπιακός έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ θα πάρει παίκτη (μεσοεπιθετικό) σε περίπτωση που βρεθεί μια εξαιρετική περίπτωση, που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Αυτό άλλωστε είναι που θέλει και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Ολυμπιακός να ανέβει κι άλλα επίπεδα.

Τέλος, έγινε κουβέντα και για τον Ντιόγκο Λούις Σάντο, με τον πρόεδρο των Πειραιωτών να προαναγγέλλει την επιστροφή του Βραζιλιάνου φορ και να ζητά στήριξη από τον κόσμο, αφού όπως είπε είναι παίκτης της ομάδας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ