ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Κούγιας ηθικός αυτουργός"

"Ο Κούγιας ηθικός αυτουργός"
INTIME SPORTS

Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως ηθικός αυτουργός για τα όσα έγιναν στην Πάτρα και για την οριστική διακοπή του αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή είναι ο Αλέξης Κούγιας

Ο αγώνας της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος δεν τελείωσε ποτέ, καθώς διεκόπη οριστικά στο 87ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν στο 1-1.

Ο λόγος είναι πως μετά από την προσωρινή διακοπή περίπου είκοσι λεπτών, με την επανέναρξη του αγώνα, συνεχίστηκαν οι ρίψεις αντικειμένων με αποτέλεσμα παρά τις προειδοποιήσεις ο διαιτητής Δημητρόπουλος να διακόψει οριστικά το ματς.

Για όλα αυτά που έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (19/12) στην Πάτρα αππό την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπέδειξαν ως ηθικό αυτουργό των επεισοδίων τον Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, ξεκαθάρισαν πως αυτός είναι ο βασικός υπαίτιος των όσων διαδραματίστηκαν στις εξέδρες του γηπέδου, καθώς πυροδότησε με κάθε τρόπο την αναμέτρηση.

Χαρακτηριστικά οι άνθρωποι των Πειραιωτών υποστήριξαν πως είναι ντροπή για την Πάτρα και την Παναχαϊκή να τους προσβάλλει ο κάθε Κούγιας με τις πρακτικές του!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ