ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Γκρέκο προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά

Ο Γκρέκο προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά

Η αγάπη του για τα παιδιά είναι μεγάλη και αδιαμφισβήτητη. Ο Λεάντρο Γκρέκο, βρήκε μια ακόμα ευκαιρία να βρεθεί δίπλα τους και να τους δώσει χαρά, παίζοντας ποδόσφαιρο μαζί τους. Διαβάστε για το φιλανθρωπικό πρόσωπο του Ιταλού.

Ο κόσμος ξέρει τον Λεάντρο Γκρέκο των γηπέδων και κρίνει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, τις οποίες ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει, έστω κι αν δεν έχει δείξει μέχρι τώρα τον πραγματικό του εαυτό, παρά μόνο σε λίγα ματς.

Σ' αυτό το κείμενο δεν θα αναφερθούμε στο αγωνιστικό πρόσωπο του Ιταλού, αλλά σε όσα έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στα παιδιά που τον έχουν ανάγκη.

Ο άσος από την Ρώμη, έχει μεγάλη ευαισθησία και αδυναμία στα παιδιά, ενώ έχει έναν γιό που σε κάθε ευκαιρία παίρνει το αεροπλάνο για Ιταλία και πηγαίνει να τον επισκεφθεί. Κάποιες φορές έρχεται και το παιδί στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές με τον μπαμπά του.

Η ευαισθησία και η αγάπη του Γκρέκο δεν μένει πάντως μονάχα για τον γιό του, καθώς βρίσκει συνεχώς τρόπους να την προσφέρει σε αφθονία και σε άλλα παιδιά. Παιδιά που έχουν ανάγκη ένα χάδι, ένα χαμόγελο, μια ζεστή αγκαλιά και φυσικά τα απαραίτητα για να ζήσουν. Ο Ιταλός μοιάζει διαθέσιμος και τα προσφέρει όλα αυτά απλόχερα....

Ο Γκρέκο προσφέρει χαμόγελα στα παιδιά

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος Ρωμαίος βρέθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες δίπλα στα παιδιά από το "Χαμόγελο του Παιδιού" και έπαιξε ποδόσφαιρο μαζί τους, σκορπώντας χαμόγελα και χαρά. Ο Ιταλός στον λίγο ελεύθερο χρόνου που διαθέτει, πήγε στον Καρέα και πέρασε ένα όμορφο και ηλιόλουστο απόγευμα μαζί με τους μικρούς του φίλους. Τράβηξε μάλιστα και αναμνηστική φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook .

Η προσφορά του Λεάντρο Γκρέκο δεν σταματά εκεί, αφού έχει αποφασίσει να "υιοθετήσει" το σπίτι του Καρέα, βοηθώντας έτσι το "Χαμόγελο του Παιδιού". Είπαμε άλλωστε, πως η ευαισθησία και η αγάπη του για τα παιδιά είναι τόσο μεγάλη, που δεν λογαριάζει χρόνο και χρήμα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ