ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O γιος του Μίτσελ και ο ταλαντούχος "Ρώσος"

O γιος του Μίτσελ και ο ταλαντούχος "Ρώσος"
INTIME SPORTS

Από τα ισπανικά δημοσιεύματα πληροφορήθηκαν στον Ολυμπιακό, το ...ενδιαφέρον τους για το γιο του Μίτσελ, Άντριαν Γκονζάλεθ που αγωνίζεται στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ συνεχίζεται η κατασκοπεία υποψήφιων ελλήνων παικτών, με τον τερματοφύλακα Λοντίγκιν να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Οι ισπανικές εφημερίδες λοιπόν έγραψαν ότι ο Αντριάν Γκονζάλεθ θα έρθει στην Ελλάδα να επισκεφτεί την οικογένεια του, ενώ θεωρούν σίγουρη την επιθυμία του πατέρα να φέρει το γιό του στον Ολυμπιακό, όπως έκανε και στις προηγούμενες ομάδες του.

Μια τέτοια μεταγραφή όμως θα διαταράξει τις ισορροπίες της ομάδας, αφού στα σπουδαία κλαμπ δεν συνηθίζεται να βρίσκονται στα ίδια αποδυτήρια πατέρας και γιος, όποια κι αν είναι η αξία του δεύτερου.

Όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους, κόσμος πάει κι έρχεται, δεκάδες ονόματα ακούγονται και γράφονται και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θέλει ότι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά σε νεαρή ηλικία, αναμενόμενο είναι να υπάρχει στη λίστα και το όνομα του Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο ρωσικής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα είναι 23 χρονών, έχει μπροστά του τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια καριέρας και αρίστευσε στην Κομοτηνή. Στη νίκη επί του Πανθρακικού, πρόσθεσε ακόμη ένα ματς στον κύκλο των καλών εμφανίσεων του, αφού κατέβασε τα ρολά και δικαίωσε τον Σάντος που τον κάλεσε στην Εθνική.

Ο Λοντίγκιν γεννήθηκε στο Βλάντιμιρ της Ρωσίας. Μικρός όμως μετανάστευσε στη χώρα μας, πρωτόπαιξε μπάλα στους Ακρίτες Νευροκοπίου και μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής της Ξάνθης. Το καλοκαίρι του 2008, μόλις 18 ετών, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του, αλλά βρήκε μπροστά του, τους Γκσπούρνινγκ, Λυμπερόπουλο, και δόθηκε δανεικός στον Εορδαϊκό. Επέστρεψε στην Ξάνθη και στις 22 Απριλίου του 2012 έκανε την παρθενική εμφάνισή του στη Super League, παίζοντας 90 λεπτά στο 4-2 επί του Εργοτέλη. Εφέτος μετρά ήδη 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, έχοντας πάρει τη θέση του Γάλλου Βιβιανί, ο οποίος ήτανβασικός στα πρώτα επτά παιχνίδια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ