ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο φτιαγμένος Βαλντές, ο ελεύθερος Ριβέρος και ο Παναθηναϊκός

Ο φτιαγμένος Βαλντές, ο ελεύθερος Ριβέρος και ο Παναθηναϊκός

Ο Βαλντές είναι έτοιμος να φορέσει τα "ερυθρόλευκα" και δηλώνει πιστός, την ίδια ώρα που ο Ριβερός μπορεί και να μείνει ελεύθερος από την Σάντερλαντ. Και οι δύο περιπτώσεις έχουν μέσα λίγο... Παναθηναϊκό!

Ο μεταγραφικός οργασμός συνεχίζεται στον Πειραιά, με τα δημοσιεύματα να είναι δεκάδες κάθε μέρα. Εκτός λοιπόν από τον Κοστάνσο που είναι κοντά στο Λιμάνι και την περίπτωση του Τζαβέλλα που επανέρχεται στο προσκήνιο, υπάρχει και το θέμα του αμυντικού χαφ και του επιθετικού.

Για το Σάντσες σας γράψαμε κάποιες δηλώσεις νωρίτερα, ενώ ακούγεται έντονα τελευταία και το όνομα του Κρίστιαν Ριβέρος. Ο Παραγουανός άσος, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Σάντερλαντ και στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωσή του.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Γαύρος", ο παίκτης έχει προταθεί και στον Παναθηναϊκό και έχει γίνει γνωστό πως θα μείνει ελεύθερος, προκειμένου να... ξελαφρώσει η Σάντερλαντ από το μεγάλο του συμβόλαιο. Αν συμβεί αυτό, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό.

Οι απαιτήσεις του 29χρονου άσου είναι 1.000.000 ευρώ και οι "ερυθρόλευκοι" δεν λένε "όχι", την ώρα που στο "τριφύλλι" δεν υπάρχουν χρήματα για να καλύψουν το συμβόλαιο, σε περίπτωση βέβαια που εξετάσουν πραγματικά την περίπτωσή του.

Από την άλλη, ένας άλλος Παραγουανός, ο Νέλσον Βαλντές, δείχνει έτοιμος και φτιαγμένος να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει δείξει η Σάλκε και ο... Παναθηναϊκός. Η απάντηση βέβαια του επιθετικού ήταν αφοπλιστική.

Ο Βαλντές εξήγησε στον μάνατζερ που τον ρώτησε για το "τριφύλλι" πως έχει επιλέξει ήδη να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και όπως καταλαβαίνετε, αν δεν συμβεί κάτι απρόοπτο και αν οι Πειραιώτες δεν κάνουν πίσω, τότε θα έχουν σίγουρα την επόμενη χρονιά στο ρόστερ τους τον Παραγουανό φορ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ