ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο διακαής πόθος του Βαγγέλη Μαρινάκη
INTIME SPORTS

Η "ερυθρόλευκη" διοίκηση βάζει φρένο στην καταστροφολογία και στην απαξίωση της ομάδας και ξεχνά τον Βαλβέρδε, τις μεταγραφές και τις ανανεώσεις. Ποιος είναι ο διακαής πόθος του Β. Μαρινάκη.

Μια... μαύρη Κυριακή ήταν η χθεσινή για τον Ολυμπιακό κι αυτό το παραδέχονται στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν έξαλλος, εκνευρίστηκε και δεν αποκλείεται να επιβάλει πρόστιμο.

Από την άλλη πλευρά όμως, στον Πειραιά δεν ξεχνούν τα όσα έχει προσφέρει αυτή η ομάδα όλη τη χρονιά και σε καμία περίπτωση δεν δέχονται την απαξίωσή της.

Στο Λιμάνι δεν ξεχνούν πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να γυρίσουν δύο φορές την διαφορά από τον Παναθηναϊκό και να πάρουν πρωτάθλημα, ενώ πήραν τη νίκη σε δύσκολες έδρες όπως αυτή της Μαρσέιγ, της Ρουμπίν Καζάν και της Μέταλιστ.

Άλλωστε, όλες οι ομάδες δικαιούνται να βρεθούν σε μια κακή ημέρα και να πέσουν θύμα μεγάλης έκπληξης, όπως έγινε και την Κυριακή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την Κέρκυρα.

Πλέον, οι Πρωταθλητές Ελλάδας, στρέφουν την προσοχή τους μονάχα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Η παραμονή του Βαλβέρδε, οι ανανεώσεις παικτών και οι μεταγραφές, μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, αφού προέχει το Κύπελλο.

Αυτό μετέφερε στους παίκτες του και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θέλει να κατακτήσει η ομάδα του νταμπλ για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της. Ο διακαής πόθος του προέδρου της ΠΑΕ είναι η κατάκτηση και του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ