ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ασπιάθου "ακτινογραφεί" τη Ρουμπίν

Ο Ασπιάθου "ακτινογραφεί" τη Ρουμπίν
INTIME SPORTS

Διαβάστε τις δηλώσεις του συνεργάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε, Γιον Ασπιάθου σχετικά με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa League, Ρουμπίν Καζάν.

Η εικόνα της Ρουμπίν Καζάν στις αναμετρήσεις της με τον ΠΑΟΚ δεν έχει φοβίσει τους Έλληνες φιλάθλους, ωστόσο ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την "κατασκοπεία" της για λογαριασμό του Ολυμπιακού, Γιον Ασπιάθου έχει διαφορετική γνώμη.

Ο Ισπανός προπονητής παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι της ρωσικής ομάδας με τη Μάλαγα και συμπέρανε πως διαθέτει εξαιρετική άμυνα.

" Στην Ελλάδα δεν υπάρχει καλή γνώμη για την ομάδα. Είναι πολύ δυνατή. Χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές 11άδες και η απόδοση της δεν έπεσε καθόλου. Έχει εξαιρετική άμυνα. Τα άκρα της κάνουν πολύ καλή δουλειά. Η αμυντική της λειτουργία είναι καλύτερη από την επιθετική", υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Ασπιάθου στην εφημερίδα "Πρωταθλητής".

Ο Νάτχο ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε ο Ασπιάθου." Είναι εξαιρετικός παίκτης, έκανε πολύ καλή δουλειά στα χαφ. Υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες, όπως ο Κασάεφ, ο Νάβας και ο Βαλντές. Ήταν σημαντική απώλεια για αυτούς ο Νομπόα", ανέφερε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ