ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ρομπέρτο, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ

Ο Ρομπέρτο, η Άρσεναλ και η Λίβερπουλ
INTIME SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, η ομάδα από την Αγγλία που φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ρομπέρτο δεν είναι η Άρσεναλ, αλλά η Λίβερπουλ. Ποια είναι τα δεδομένα με το ενδιαφέρον της Αταλάντα για τον Αυλωνίτη.

Πάλι στην Αγγλία μπλέκουν το όνομα του Ρομπέρτο σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Από την περασμένη εβδομάδα είχε κυκλοφορήσει από… Ισπανία μεριά ότι η Άρσεναλ έχει κάνει ήδη πρόταση για την απόκτησή του. Η πλευρά του Ρομπέρτο δήλωνε πλήρη άγνοια. Την Δευτέρα (17/8) ξαναγράφτηκε (σε αγγλικά ΜΜΕ αυτή τη φορά) ότι οι «κανονιέρηδες» δεν τον έχουν βγάλει από το μυαλό τους. Οι Λονδρέζοι πάντωςαπό την πλευρά τους δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr όμως, η ομάδα από την Αγγλία που φαίνεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ρομπέρτο δεν είναι η Άρσεναλ, αλλά η Λίβερπουλ. Για να μην παρεξηγηθούμε, οι «ρεντς» του Μερσεϊσάιντ δεν έχουν χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού. Απλώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τονΡομπέρτο πράγματι τον έχουνστα «ραντάρ» τους, αλλά μέχρι εκεί... Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Ας το έχουμε λοιπόν στο πίσω μέρος του μυαλού μας μέχρι 31 Αυγούστου. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η Λίβερπουλ ήθελε τον Ρομπέρτο πριν καν πάει δανεικός στον Ολυμπιακό από την Ατλέτικο. Συν τοις άλλοις, αποδεδειγμένα είχε ψαχτεί με τον «φύλακα-άγγελο» της ερυθρόλευκης εστίας και λίγες μέρες προτού οι Πειραιώτες αποκτήσουν το 100% των δικαιωμάτων του από τους Μαδριλένους (Φεβρουάριος 2014). Οπότε δεν είναι τωρινό το «φλερτ». Μιλάμε για μια παλιά ιστορία…

Ο δε Ρομπέρτο από την πλευρά του πάντως, λέει και ξαναλέει ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Υπαρκτό το ενδιαφέρον της Αταλάντα για Αυλωνίτη

Να, λοιπόν, που από το πουθενά προέκυψε θέμα με τον Τάσο Αυλωνίτη. Πράγματι, η Αταλάντα έχει στη λίστα της τον 25χρονο στόπερ. Απλώς δεν έχει μετατραπεί ακόμα το ενδιαφέρον της σε μορφή επίσημης πρότασης. Αυτό δεν σημαίνει βεβαίως ότι δεν μπορεί ναγίνει κρούση προς την πλατεία Αλεξάνδρας. Ίσα-ίσα...

Οι Ιταλοί είναι ολοφάνερο ότι ψάχνουν αμυντικό. Είχαν ασχοληθεί μέχρι και με την περίπτωση του Λουσιάνο Λόλο της Ρασίνγκ Κλουμπ, τον στόπερ που είχε ψηλά στις προτιμήσεις του ο Ολυμπιακός, αλλά φαίνεται πώς το ενδιαφέρον για τονΑργεντινό έχει ατονίσειγια τα καλά από τους Πειραιώτεςμετά την απόκτηση του Μανουέλ Ντα Κόστα. Για να επανέλθουμε όμως στα της Αταλάντα, οι πληροφορίες από την Αργεντινή έκαναν λόγο για επίσημηπρόταση των Ιταλώνγια την απόκτηση του Λόλο. Μία πρόταση της τάξης των 2.8εκ. ευρώ που τελικά απορρίφθηκε.

Τις τελευταίες μέρες όμως φαίνεται πώς αλλάζουν τακτική στο Μπέργκαμο. Σαν να κοιτάζουν πιο φθηνές επιλογές. Επιλογές τύπου Αυλωνίτη. Παίκτες που θα κοστίσουν το πολύ ένα εκατομμύριο. Στην Ιταλία γράφουν ότι ο Ολυμπιακός αξιώνει γύρω στα 800 χιλιάρικα για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό. Δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα το συγκεκριμένο ποσό.

Πάντως θα πρέπει να τονίσουμε και μία... λεπτομέρεια: Ο Αυλωνίτης δεν βρίσκεταιστις πρώτες επιλογές της Αταλάντα. Είναι αλήθεια ότι στο Μπέργκαμο τον έχουν στα υπόψη τους και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανένας. Μέχρι εκεί όμως. Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που εξετάζουν πρωτίστως οι Ιταλοί. Αν δεν τους «κάτσουν», τότε ναι, υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να κινηθούν για τον Αυλωνίτη. Τα τοπικά ΜΜΕ έγραφαν ότι ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο τις επόμενες τρεις-τέσσερις μέρες.Στην Αταλάντα δείχνουν όντωςσημάδια βιασύνης. Θέλουν εδώ και τώρα αμυντικό!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ