ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός θέλει δανεικό τον Ντέιβερσον"

Alaves's Deyverson Silva celebrates his team's victory against Celta at the end of the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. Alaves won the match 1-0 and will play the Copa del Rey final against FC Barcelona. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's Deyverson Silva celebrates his team's victory against Celta at the end of the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. Alaves won the match 1-0 and will play the Copa del Rey final against FC Barcelona. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Βραζιλιάνικο "τιτίβισμα" αναφέρεται στην επιθυμία του Ολυμπιακού να κάνει δικό του τον Ντέιβερσον έστω και με τη μορφή δανεισμού το καλοκαίρι.

Η απόκτηση επιθετικού είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν. Ο Ντέιβερσον της Παλμέιρας είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους Πειραιώτες και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με "τιτίβισμα" από τη χώρα του καφέ και της σάμπα, οι "ερυθρόλευκοι" φέρονται να έχουν προσεγγίσει την Παλμέιρας για χάρη του αριστεροπόδαρου επιθετικού και μάλιστ πρόκειται να καταθέσουν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του ως δανεικό.

Η πρόταση αυτή αναμένεται να κατατεθεί μετά το Μουντιάλ, αν και βάσει του ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός έχει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός παίκτη για τη γραμμή κρούσης και δύσκολα θα περιμένει περίπου 1,5 μήνα.

"Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον επιθετικό, Ντέιβερσον και θα παλέψει να κάνει δικό του τον επιθετικό μετά το Μουντιάλ, αποκτώντας τον ως δανεικό", αναφέρει το tweet.

AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ