ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ντουρμάζ συνεχίζει στον Ολυμπιακό"

"Ο Ντουρμάζ συνεχίζει στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Σιμόν Ντουρμάζ, πατέρας του Τζίμι, μίλησε για το μέλλον του γιου του, αναφέρθηκε στην περίοδο Μίτσελ και στο τι θα γίνει από 'δω και πέρα, τονίζοντας ότι προς το παρόν συνεχίζει στον Ολυμπιακό.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έχει πραγματοποιήσει το ξεκίνημα που θα ήθελε στον Ολυμπιακό, αλλά και οι Πειραιώτες δεν έχουν πάρει αυτά που θα ήθελαν από τον διεθνή Σουηδό εξτρέμ. Γι' αυτό άλλωστε κυκλοφόρησαν διάφορα σχετικά με το μέλλον του στο Λιμάνι.

Ο Μίτσελ αποχώρησε και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, Σιμόν Ντουρμάζ, έκανε δηλώσεις και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με το μέλλον του γιου του στο Λιμάνι.

"Τίποτα στις μετεγγραφές δεν είναι απρόβλεπτο. Ο Τζίμι επέστρεψε από τραυματισμό και στην περίοδο του Μίτσελ δεν του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες. Τώρα όμως, ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή, τον Βίτορ Περέιρα και αισιοδοξούμε πως ο Τζίμι μπορεί να τα πάει καλά. Νομίζω ότι θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Αυτή την στιγμή, μένει στην ομάδα Δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Πάντα προοπτικές και επιλογές. Ο μάνατζέρ του, Μάρτιν Νταλίν, ενδιαφέρεται για την πρόοδό του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ