ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο... νίντζα Μιλιβόγεβιτς έστειλε μήνυμα τίτλου!

Ο... νίντζα Μιλιβόγεβιτς έστειλε μήνυμα τίτλου!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Ολυμπιακό είναι αποφασισμένοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου και του νταμπλ, με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να παριστάνει το... νίντζα στην προπόνηση και να στέλνει μήνυμα τίτλου.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και να κλείσει την σεζόν με νταμπλ και ενώ απομένει μια ημέρα για τον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Στο Λιμάνι επιθυμούν να στείλουν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση και να αποδείξουν την εν Ελλάδι κυριαρχία τους, μη ξεχνώντας ότι η "Ένωση" είναι η μόνη ομάδα που τους νίκησε την φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα (1-0).

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής", σε μια από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας παρίστανε το... νίντζα και μίλησε στους συμπαίκτες του, λέγοντάς τους πως "αυτό απαιτεί ο τελικός. Να είμαστε μαχητές. Να τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο".

Προφανώς και ήθελε να δημιουργήσει εύθυμο κλίμα και να διώξει το άγχος από τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά και παράλληλα να δείξει πως πρέπει όλοι να καταθέσουν την ψυχή τους στο χορτάρι και να πάρουν το τρόπαιο.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ