ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Νέτο και οι άλλοι

Ο Νέτο και οι άλλοι

Ο Ολυμπιακός ψάχνει προσεκτικά τους νέους στόπερ του, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες με Αμπιντάλ και Σαντάνα, αλλά και την αποκρυπτογράφηση του Γούτα

Το σήριαλ του στόπερ θα απασχολήσει και το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό και είναι ένα από τα φλέγοντα προβλήματα που πρέπει να βρει λύση, καθώς μετά την αποχώρηση του Μέλμπερκ και την παραχώρηση του Μανωλά ο πρωταθλητής "πονάει" στο κέντρο της άμυνας του.

Πέρυσι η αποχώρηση του Αμπιντάλ, που άφησε στα κρύα του λουτρού τον Ολυμπιακό, δημιούργησε αναταράξεις, σε συνδυασμό με την αμφισβήτηση του Μποτία και την απουσία του Σιόβα.

Η προσπάθεια επούλωσης των πληγών με την απόκτηση του Σαντάνα, προκάλεσε πρόσθετα προβλήματα, αφού ο κόσμος δεν τον εμπιστεύθηκε και έφτασε σε σημείο να τον τρολάρει, ώσπου πέρασε στις εφεδρείες παρά το υψηλό συμβόλαιο και το συμπαθητικό βιογραφικό. Οι επιδόσεις του Βραζιλιάνου μάλιστα ανάγκασαν τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αναπολήσουν τον Μποτία που επέστρεψε ως σωτήρας.

Αν θυμόσαστε καλά, ο Σαντάνα ήρθε στην Ελλάδα μετά την αδυναμία του Νέτο να φύγει από τη Ρωσία και ο Πορτογάλος που ήταν διακαής πόθος του Περέιρα έμεινε στα χιόνια.

Υποψηφιότητα ως γνωστόν για μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού έχει θέσει ο Γούτας, τον οποίο περνάει από κόσκινο ο Περέιρα, ο οποίος μάλιστα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να τον δει δια ζώσης, στο ματς κυπέλλου Ηρακλής-Ξάνθη.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως έχει ανοίξει νέος δίαυλος επικοινωνίας με τον Λουίς Νέτο. Ο 26άχρονος Πορτογάλος παρότι είναι βασικός στη Ζενίτ, έχει συμφωνήσει να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, αν και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.

Ο μάνατζερ του μάλιστα μίλησε ήδη με τον Περέιρα και του μετέφερε ότι ο Νέτο θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό και να παραμείνει σε επίπεδο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον Ιανουάριο πάντως η κουβέντα ήταν για δανεισμό, αλλά τώρα στην κουβέντα μπαίνει η αγορά του παίκτη ή δανεισμός με οψιόν αγοράς. Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει μια από τις τρεις-τέσσερις καλές προσθήκες που θα κάνει στην επόμενη ομάδα του, να αφορά κεντρικό αμυντικό και μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες με Αμπιντάλ, Σαντάνα πρέπει να είναι προσεκτικός.

Στη λίστα υπάρχουν και ο Φελίπε Μεξές που αφήνει τη Μίλαν, αλλά και ο Μπρούνο Άλβες που αποχαιρετά τη Φενέρ και την Κωνσταντινούπολη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ