ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρινάκης ζητάει την εξαίρεση Ανδρεάδη!

Ο Μαρινάκης ζητάει την εξαίρεση Ανδρεάδη!
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Έντονη φημολογία ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα ζητήσει την εξαίρεση του ανακριτή διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Αίτημα εξαίρεσης του ανακριτή Γιώργου Ανδρεάδη που χειρίζεται την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» είναι έτοιμος να καταθέσει, σύμφωνα με έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη (18/6) κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για "διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης".

Σύμφωνα με πληροφορίες θα προβεί στην κίνηση αυτή, κατά την διάρκεια της απολογίας του, καθώς θεωρεί ότι ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς είναι προκατειλημμένος απέναντι του.

Αφού κατατεθεί το αίτημα, η απολογία του αφεντικού των «ερυθρόλευκων» θα διακοπεί, και θα αφεθεί ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, μέχρι να αποφανθεί το δικαστικό συμβούλιο για την τύχη του. Για το πότε θα συνεδριάσει το συμβούλιο υπάρχουν δύο εκδοχές: αυθημερόν ή μετά από άγνωστο χρονικό διάστημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ