ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο "κλήρος" πέφτει στον Ρομπέρτο

Ο "κλήρος" πέφτει στον Ρομπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρομπέρτο κατά 99% θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στον τελικό. Ορατό το ενδεχόμενο να μπει στη 18άδα ο νεαρός γκολκίπερ Κατσιμήτρος.

Μία προπόνηση απέμεινε εώς τον τελικό (αν και εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και διεξαχθεί κανονικά) και σύμφωνα με τα όσα άφησε να εννοηθούνο Σίλβαστην προπόνηση της Πέμπτης (5/5), ο Ρομπέρτο θα είναι αυτός που θα πάρει τη φανέλα με τον "άσο"! Κατά… 99% λοιπόνθα αποτελέσει τονφύλακα – άγγελο» του Ολυμπιακού σε ακόμα ένα παιχνίδι.

Πάντως, αυτό που προκάλεσε το ξάφνιασμα αρκετών – παρά το γεγονός ότι είχε ακουστεί από τις αρχές της εβδομάδας – είναι ότι το έχει στο μυαλό του να πάρει τελικά τον πιτσιρικά Κατσιμήτρο στη 18άδα για να έχει στον πάγκοπερισσότερες λύσεις για… «μέσα»!

Το μοναδικό ερωτηματικό μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, έχει να κάνει με το ποιον θα επιλέξει δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς. Αν θα είναι δηλαδή ο Κασάμι ή ο Καμπιάσο. Φαίνεται ότι οι δύο τους «κονταροχτυπιούνται» για μία θέση, μιας και ο Πορτογάλος τεχνικόςέχει φροντίσει μέσα στην εβδομάδα να μην είναιμε τις δοκιμές τουκαι τόσο διαφωτιστικός για τη συγκεκριμένη θέση.

Κάνοντας μία σύνοψη λοιπόν, δέκα θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται «κλειδωμένες». Ο λόγος για τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Φουστέρ, Ερνάνι και Ιντέγιε. Μένει να φανεί ποιος από τουςΚασάμι ή Καμπιάσο θα κερδίσει το ενδέκατο «εισιτήριο» της ενδεκάδας.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει περάσει ουσιαστικά στο ποιος θα «κοπεί» από την αποστολή. Ο Ντουρμάζ έχει μετατραπεί σε… φαβορί για τηνεξέδρα! Έχασε και μία προπόνηση με την ομάδα λόγω της γέννησης του παιδιού του και σε συνδυασμό με τις «χαμηλές πτήσεις» το τελευταίο διάστημα, πολύ δύσκολα θα βρεθεί στη 18άδα.

Παίρνοντας ως δεδομένο ότι ο Κατσιμήτρος θα είναι στη 18άδα, οι υπόλοιποι που θα συμπληρώσουν την αποστολή θα είναι οι Τσιμίκας, Σιόβας, Πάρντο, Τσόρι και Πουλίδο. Συν φυσικά ένας εκ των Κασάμι ή Καμπιάσο, ανάλογα με το ποιος δενθα προτιμηθεί από τον Σίλβα για το αρχικό σχήμα.

Αυτό σημαίνει ότι μαζί με τον Ντουρμάζ αναμένεται να κάτσουν στην εξέδρα οι Ελαμπντελαουί (τραυματίας), Σεμπά, Κολοβός, Μπουχαλάκης, Βούρος και Καπίνο. Αν τελικά αποφασίσει ο Σίλβα να έχει τον Καπίνο στον πάγκο, τότε θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Τσόρι και Πουλίδο για την 18άδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ