ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

O Φορτούνης και ο "φάκελος στόπερ" στον Ολυμπιακό

O Φορτούνης και ο "φάκελος στόπερ" στον Ολυμπιακό
Φορτούνης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εδώ και έξι μήνες ο Ολυμπιακός και ο Φορτούνης έχουν συμφωνήσει για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Οι Αντερλάν Σάντος, Μπαλάντα και Λισάντρο Λόπες που είναι στα πλάνα για το κέντρο της άμυνας (VIDEOS).

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» (αν και δεν πρόκειται ακριβώς για γάμο στη συγκεκριμένη περίπτωση) φαίνεται πώς οδεύει προς το τέλος του. Ο Κώστας Φορτούνης και ο Ολυμπιακός ήταν σε ανοικτή γραμμή εδώ και έξι μήνες. Πριν από τα Χριστούγεννα είχαν γίνει οι πρώτες συζητήσεις για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και για επέκτασή του εώς για ακόμα πέντε χρόνια. Το υπάρχουν εκπνέει το 2018.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Τρικαλινού χαφ στο πρώτο μισό της σεζόν είχαν ως αποτέλεσμα να προσελκύσουν αρκετούς «μνηστήρες». Η Τότεναμ είχε κατασκηνώσει στο Καραϊσκάκη. Ο Φορτούνης είδε το όνομά του σε διάφορα ΜΜΕ του εξωτερικού κυρίως σε Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία. Ο Ολυμπιακός και ο παίκτης τα έχουν βρει σχεδόν σε όλα εδώ και έξι μήνες και αυτό που απομένει πλέον είναι το τυπικό σκέλος. Να πέσουν δηλαδή οι υπογραφές σε μία περίοδο που ο Κλαούντιο Ρανιέρι δείχνει να τον θέλει για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ!

Μέσα στον Ιούνιο λοιπόν θα φτάσει στο τέλος του και αυτό το θέμα που σε γενικές γραμμές είναι ήδη τελειωμένο. Μέχρι και τις 20 του επόμενου μήνα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούρια σεζόν, ο Φορτούνης θα έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας κακός χαμός με αρκετά ονόματα κεντρικών αμυντικών που παρελαύνουν στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

Ο Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια είναι ο διακαής πόθος του Μάρκο Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος που πήγε από την Μπράγκα στην Βαλένθια έναντι 9εκ. ευρώ, φαίνεται πώς δεν υπολογίζεται από τις «νυχτερίδες».

Μάλιστα, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι η Βαλένθια είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει με μεταγραφή ακόμα και με 4-5 εκατομμύρια, ενώ οι συνάδελφοι στην Ιβηρική εκτιμούν ότι αν δεν βρεθεί λύση με πώληση, τότε θα πέσει στο τραπέζι και το ενδεχόμενο του δανεισμού του.

Από τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται, δεδομένα ο Μπαλάντα της Ρίβερ είναι μία διαχρονική «καψούρα» στο λιμάνι, αλλά παράλληλα μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση εμπλέκονται όχι μόνο η Ρίβερ, αλλά και ένα σωρό μανατζαραίοι.

Τέλος, ο Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα είναι ένας από τους αμυντικούς που έχει στο μυαλό του ο Σίλβα. Στην Πορτογαλία εκτός από τον Ολυμπιακό, βάζουν στο παιχνίδι και τις Φιορεντίνα, Λάτσιο.

Το σίγουρο είναι ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση στόπερ, γεγονός που σημαίνει ότι ένας από τους τρεις που είναι ήδη στο ρόστερ (Μποτία, Ντα Κόστα, Σιόβας) θα αποχωρήσει. Πιθανότερος ο Μποτία, για τον οποίο ήδη ακούγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πατρίδα του και δη από την Γρανάδα.

Ο Λισάντρο Λόπες της Μπενφίκα εν δράσει

Ο Άλβαρες Μπαλάντα εν δράσει

Ο Αντερλάν Σάντος εν δράσει

Photo Credits: Action images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ