ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ: "Εξαιρετική προετοιμασία ενόψει Ατλέτικο"

Ντουρμάζ: "Εξαιρετική προετοιμασία ενόψει Ατλέτικο"
INTIME SPORTS

Ο Ντουρμάζ χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προηγήθηκε από νωρίς και επεσήμανε πως οι Πειραιώτες έχουν κάνει καλή προετοιμασία ενόψει Ατλέτικο. Τι δήλωσε ο Αυλωνίτης.

Ο Σουηδός εξτρέμ, Τζίμι Ντουρμάζ, σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, τόνισε πως ο Ολυμπιακός έχει προετοιμαστεί σωστά ενόψει του αγώνα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Πιστεύω πως είναι σημαντικό το γεγονός πως βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο μέρος απέναντι σε μία ομάδα που αμύνεται συνεχώς. Κάτι που μας δυσκόλευε. Με το πρώτο γκολ, όμως, μας έφυγε το άγχος και μετά είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

To Champions league είναι μία κορυφαία διοργάνωση και όλες οι ομάδες που αγωνίζονται εκεί είναι εξαιρετικές. Είναι δύσκολα όλα τα ματς. Αυτή την στιγμή νιώθουμε αρκετά καλά, είμαστε σε καλή φάση και θεωρώ πως έχουμε κάνει εξαιρετική και σωστή προετοιμασία ενόψει Ατλέτικο Μαδρίτης. Γυρίσανε και οι διεθνείς μας, δουλεύουμε καλά και είμαι αισιόδοξος. Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό μας απέναντι στην Ατλέτικο.

Το πρώτο μου παιχνίδι, απέναντι στον Παναιτωλικό, ήταν δύσκολο για εμένα, κόντρα σε μία ομάδα που ήταν ανταγωνιστική στην έδρα της. Δεν είμαι 100% έτοιμος, θέλω δουλειά ακόμη, αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι θα είμαι καλύτερος. Δεν τα πήγα καλά στο προηγούμενο ματς, είχα χάσει και προπονήσεις με την ομάδα, αλλά είναι θέμα χρόνου το να βελτιώνομαι και να εξοικειώνομαι περισσότερο με την ομάδα.

Κερδίστε 4 εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Και εμείς κερδίσαμε με 3-0 τον ΟΦΗ, και εμείς έχουμε καλή ψυχολογία, ασχέτως το ότι κέρδισε η Ατλέτικο μέσα στην έδρα της Ρεάλ (2-1). Θα έχουν σίγουρα καλή ψυχολογία, αλλά το ίδιο καλή ψυχολογία διαθέτουμε και εμείς".

Αυλωνίτης: "Στην έδρα μας δεν φοβόμαστε κανέναν"

Ο Τάσος Αυλωνίτης, τόνισε με τη σειρά του: "Ήταν σημαντικό το ότι προηγηθήκαμε νωρίς και σχεδόν τελειώσαμε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Είναι επικίνδυνα αυτά τα ματς, γιατί ενόψει Ατλέτικο είναι σημαντικό να ξεκουραστούν κάποιοι ποδοσφαιριστές και να μην έχουμε τραυματισμούς. Ευτυχώς κύλησαν όλα καλά, πολύ καλή εμφάνιση και μια νίκη που μας άξιζε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Όλοι μας πιστεύω βάλαμε το λιθαράκι μας για να έρθει μια νίκη σημαντική που προηγείται της πρεμιέρας του UEFA Champions League.

Την ώρα που με χειροκρότησε ο κόσμος για την επέμβαση που έκανα ανατρίχιασα αλλά πρέπει να κοιτάμε πάντα την επόμενη φάση και σε κάθε μονομαχία να βγαίνω νικητής. Αφήνω πίσω μου κάθε καλή φάση και κοιτάω την επόμενη.

Είναι δύσκολη η πρεμιέρα με την Ατλέτικο, παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Το ματς βέβαια είναι στην έδρα μας και στην έδρα μας δεν φοβόμαστε κανένα. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε και εύχομαι να κάνουμε μια μεγάλη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ