ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντουρμάζ: "Δεν μου αρέσει που δεν παίζω, αλλά..."

Ντουρμάζ: "Δεν μου αρέσει που δεν παίζω, αλλά..."
INTIME SPORTS

Ο Ντουρμάζ μιλώντας σε σουηδική ιστοσελίδα, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως δεν παίζει στον Ολυμπιακό και επεσήμανε πως από την στιγμή που η ομάδα κερδίζει, είναι δύσκολο να παραπονεθείς.

Ο Σουηδός εξτρέμ του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, εξέφρασε την απορία του για το γεγονός πως έχει μικρό χρόνο συμμετοχής στους Πειραιώτες και επεσήμανε πως από την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι κερδίζουν, είναι δύσκολο να παραπονεθείς.

"Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν αγωνίζομαι πολύ. Με την εθνική είχα πάει πολύ καλά την περασμένη φορά κι όταν επέστρεψα στον Ολυμπιακό είχαμε νικήσει και ήμουν καλός. Όμως, μετά νικήσαμε τη Γιουβέντους, παίζοντας πολύ καλά κι έκτοτε παίζουν οι ίδιοι .

Φυσικά και δεν μου αρέσει που δεν παίζω, αλλά η ομάδα πηγαίνει καλά και είναι δύσκολο να παραπονεθείς σε αυτή την περίπτωση. Συζήτησα με τον προπονητή μου και μου είπε πως πραγματικά πιστεύει σε μένα και ξέρω πως θα αγωνιστώ, άρα δεν ανησυχώ. Πάντα θες να δεις τι συμβαίνει, όταν δεν παίζεις και ήθελα να δω αν κάτι μου λείπει. Η κουβέντα έγινε με πρωτοβουλία και των δύο μας", ανέφερε ο Σουηδός εξτρέμ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ