ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Να έχουμε συγκέντρωση στα στημένα"

Ντομίνγκες: "Να έχουμε συγκέντρωση στα στημένα"
INTIME SPORTS

Στις στημένες φάσεις που στοίχισαν στον Ολυμπιακό την ήττα κόντρα στην Παρί στάθηκε ο Τσόρι Ντομίνγκες ενόψει του αγώνα με την Άντερλεχτ.

"Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί δεν καταφέραμε στο πρώτο ματς στην έδρα μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα.Έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς καθώς είναι σημαντικό ματς για το μέλλον μας στη διοργάνωση", δήλωσε αρχικά ο Τσόρι.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς με την Παρί, για να πάρει τη νίκη:

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να έχουμε την ένταση του πρώτου ημιχρόνου με την Παρί. Και κυρίως να έχουμε συγκέντρωση στις στημένες φάσης γιατί αυτό ήταν που μας στοίχισε την ήττα στο πρώτο ματς".

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με την κακή κατάσταση της Άντερλεχτ στο πρωτάθλημα, υπογράμμισε:

"Είναι μια διοργάνωση ιδιαίτερη και διαφορετική. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν διαφορετικό κίνητρο όταν παίζουν στη διοργάνωση αλλά το σημαντικό είναι πώς θα είμαστε εμείς. Δεν έχει σημασία σε ποια κατάσταση είναι κάθε ομάδα στο πρωτάθλημά της και σημασία είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ