ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Ανυπομονώ για την επόμενη φάση στο Champions League"

Ντομίνγκες: "Ανυπομονώ για την επόμενη φάση στο Champions League"
INTIME SPORTS

Την ικανοποίηση για την νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και το βραβείο του MVP εξέφρασε ο Ντομίνγκες, που τόνισε πως ανυπομονεί να παίξει στην φάση των "16" του Champions League με τον Ολυμπιακό, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Άντερλεχτ. Τι δήλωσε ο Στσέποβιτς.

"Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεχίζουμε με νίκες. Και συνεχίζουμε τον θρίαμβο που έχουμε ξεκινήσει. Είμαστε χαρούμενοι επίσης γιατί ήταν ένα παιχνίδι σκληρό και ήταν σημαντικό για εμάς να το πάρουμε, πριν από ένα σημαντικό ματς, όπως αυτό με την Άντερλεχτ", τόνισε αρχικά ο Αργεντίνος άσος που συνέχισε αναφερόμενος στο γεγονός πως ψηφίστηκε ως ο MVP της αναμέτρησης :

"Ευχαριστώ πολύ. Όλα εξυπηρετούν στο να δουλεύω περισσότερο και να προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Δεν ξέρω αν ήταν το καλύτερο μου ματς, αλλά αυτό που θέλω είναι να προσφέρω στον Ολυμπιακό και να βελτιώνομαι".

Για τις πολλές αλλαγές που είχε η ενδεκάδα των Πειραιωτών αλλά ήρθε μια ακόμη νίκη:

"Αυτό έγινε γιατί όλοι δουλεύουν καλά. Είναι όλοι στη διάθεση του κόουτς. Μέχρι στιγμής αυτό λειτουργεί καλά. Όλοι είναι πάντα έτοιμοι. Η προτεραιότητα όταν έρχονται πολλοί νέοι παίκτες είναι να φτιαχτεί ένα καλό γκρουπ με συναδελφικότητα.

Και αυτό κάναμε. Δουλεύαμε καλά πάνω σε αυτό και θέλαμε πάντα να είμαστε έτοιμοι. Μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Κοιτάμε τα λάθη μας και θέλουμε να βελτιωνόμαστε".

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ, ο "Τσόρι" τόνισε τα εξής: "Πιστεύω ότι όλα τα ματς είναι ίδια. Θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε. Θέλουμε πολύ να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Γνωρίζουμε ότι είμαστε ένα βήμα πριν την πρόκριση. Ανυπομονώ και θέλω να ξεπεράσουμε το εμπόδιο για να πάμε στην επόμενη φάση".

Μάρκο Στσέποβιτς: "Νιώθω ολοένα και πιο έτοιμος"

Από την πλευρά του ο Μάρκο Στσέποβιτς τόνισε τα εξής:

"Ήταν ένα δύσκολο ματς αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το σημαντικό πριν από το ματς με την Άντερλεχτ. Κάθε μέρα νιώθω όλο και πιο έτοιμος για να συμμετέχω στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έπαιξα βασικός και θα προσπαθώ κάθε μέρα όλο και περισσότερο για να έρθουν κι άλλες εμφανίσεις στη βασική ενδεκάδα.

Πλέον σκεφτόμαστε την Άντερλεχτ, από αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας. Τα δεδομένα είναι με το μέρος μας και με τη βοήθεια του κόσμου μας πιστεύω πως θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε για πρόκριση στην επόμενη φάση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ