ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή"

Ντομίνγκες: "Πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή"
INTIME SPORTS

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο (4-0) όπου σημείωσε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με την Άντερλεχτ το βράδυ της Πέμπτης (25/2, 22:05) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Τον δρόμο για τη νίκη επί του Ατρομήτου με 4-0 άνοιξε ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος έκανε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στους Περιστεριώτες και βάζει πλώρη για το αρχικό σχήμα απέναντι στην Άντερλεχτ το βράδυ της Πέμπτης (25/2, 22:05) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα "Γαύρος" μετά το φινάλε του ματς με τον Ατρόμητο και ανέφερε: "Είμαστε επαγγελματίες και οφείλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μας για αν ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, που βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα μας.

Στόχος μας είναι να συνδυάζουμε τις νίκες με το καλό θέαμα. Να πετύχουμε παραπάνω από δύο γκολ (γέλια). Ξέρουμε ότι το παιχνίδι αυτό είναι σαν τελικός για εμάς. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να μιλήσουμε μέσα στο γήπεδο".

Για τους φιλάθλους και το ματς με τους Βέλγους, είπε: "Τους θέλουμε πάλι δίπλα μας. Πάμε όλοι μαζί για την ανατροπή. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ