ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντομίνγκες: "Αφιερωμένο στον πρόεδρο, θα αλλάξουμε την κατάσταση"

Ντομίνγκες: "Αφιερωμένο στον πρόεδρο, θα αλλάξουμε την κατάσταση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τσόρι Ντομίνγκες "υπέγραψε" την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League και τόνισε ότι είναι στο χέρι του ιδίου και των συμπαικτών του να αλλάξει η τωρινή κακή αγωνιστική εικόνα, ενώ αφιέρωσε το γκολ και στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αν κι εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κακός απέναντι στην Αρόουκα, με τον ποδοσφαιριστή που έφερε την ισοφάριση για τους "ερυθρόλευκους", Τσόρι Ντομίνγκες, να εκφράζει την αισιοδοξία του - με δηλώσεις στη ΝΟVA - ότι η βελτίωση θα έρθει σύντομα, αρκεί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να το πιστέψουν.

"Κανένας παίκτης δε μπορεί να πετύχει κάτι μόνος του, αλλά όλοι όσοι είναι στον πάγκο πρέπει να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, αυτό προσπάθησα να κάνω κι εγώ. Η εξέλιξη του αγώνα έφερε δύσκολες συνθήκες, αλλά πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος κι έτσι έγινε. Αυτό είναι το τίμημα να είσαι σε μία μεγάλη ομάδα, έχεις πάντα την υποχρέωση να ανταποκρίνεσαι στις απαιτήσεις, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες.

Το γκολ και την πρόκριση τα αφιερώνω στην οικογένειά μου, αυτοί είναι που ξέρουν τι περνάμε, μετά στους συμπαίκτες μου και πάνω από όλους, στον κόσμο και στον πρόεδρό μας, που είναι πάντα δίπλα μας, στις καλές, αλλά και στις δύσκολες στιγμές.

Αν το πιστέψουμε πραγματικά και μέσα από την δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται πίστη και σκληρή δουλειά", υποστήριξε ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ