ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντιόγκο: "Θέλω δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΔ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΔ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ NEWSPORTS

Έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό για αποδείξει την αξία του εμφανίζεται ο Ντιόγκο, ο οποίος αναμένεται 8-10 Ιανουαρίου στην Ελλάδα. Τα αγωνιστικά πλάνα του Βαλβέρδε για τον Βραζιλιάνο άσο.

Αυτή την περίοδο ο Ντιόγκο Λουίς Σάντο βρίσκεται στην Ιαπωνία με την αποστολή της Σάντος, για να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ωστόσο φαίνεται πως στην άκρη του μυαλού του βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο δανεισμός του στην "Peixe" λήγει στις 31 Δεκεμβρίου και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει την πρώτη προσθήκη στους πρωταθλητές Ελλάδας τον Ιανουάριο, με τον Βραζιλιάνο φορ να δηλώνει από την πλευρά του έτοιμος για τη δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι.

"Θέλω τη δεύτερη ευκαιρία μου στον Ολυμπιακό, έχω ανοιχτό λογαριασμό στον Ολυμπιακό και είμαι έτοιμος να αποδείξω την αξία μου. Τώρα είμαι στην Ιαπωνία με τη Σάντος για το Διηπειρωτικό και θέλω να πάρω όποια ευκαιρία μου δοθεί.

Νιώθω καλά καλά και τον Ιανουάριο θα είμαι στην Αθήνα", εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του ο Ντιόγκο, όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Goalnews".

Xαρακτηριστικό επίσης της διάθεσής του να βρίσκεται σε καλό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης όταν έρθει στη χώρα μας (8 με 10 Γενάρη) είναι το γεγονός ότι έχει προσλάβει προσωπικό γυμναστή από τις 22 Δεκεμβρίου και μετά που θα έχουν λήξει οι υποχρεώσεις του με τη Σάντος.

Ποια είναι η στάση του Ερνέστο Βαλβέρδε για την επιστροφή Ντιόγκο; Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει πάψει ποτέ να πιστεύει στην αναγέννηση του Ντιόγκο και βλέπει με αρκετό καλό μάτι την περίπτωση του Βραζιλιάνου, με δεδομένο και το φορτωμένο πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέσα στο 2012 (Ελλάδα και Europa League) και την ανάγκη για την παρουσία αρκετών παικτών στη γραμμή κρούσης.

Δεν αποκλείεται μάλιστα σε περίπτωση που ο Ντιόγκο ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα, να μην τον δούμε σε ρόλο σέντερ φορ αλλά στα πλάγια ή ακόμα και σε ρόλο αντί-Φουστέρ, καθώς είναι κάτι που έχει υπόψη του ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας για την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίησή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ