ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντιόγκο: "Σ' αγαπώ πολύ Ολυμπιακέ"

Ντιόγκο: "Σ' αγαπώ πολύ Ολυμπιακέ"

Ο Ντιόγκο Λούις Σάντο ευχαρίστησε τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ αποχαιρέτισε τον κόσμο του Ολυμπιακού μέσω twitter. Δείτε τι έγραψε...

Μετά από 4μιση χρόνια, ο Ντιόγκο Λούις Σάντο αποχαιρετά τον Ολυμπιακό και φεύγει από τον Πειραιά με ανάμεικτα συναισθήματα. Η πορεία του στο Λιμάνι ξεκίνησε με επιτυχίες και δόξα, αλλά είχε άδοξο τέλος.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός που εντυπωσίασε τους πάντες την πρώτη σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα, είχε καθοδική πορεία χρόνο με το χρόνο και η μόνη λύση ήταν το διαζύγιο.

Ο δεύτερος ερχομός του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό έφερε την ελπίδα για την αναγέννηση του Ντιόγκο όπως και η έλευση του Ζαρντίμ, όμως ο Βραζιλιάνος ουδέποτε έδειξε σημάδια ανάκαμψης και τίποτα δεν έμοιαζε ικανό να του επαναφέρει τον παλιό καλό του εαυτό.

Την εβδομάδα που διανύουμε, οι Πειραιώτες αποφάσισαν να αφήσουν ελεύθερο τον 26χρονο επιθετικό και ο ίδιος δεν έκρυψε την συγκίνηση του, ενώ δεν ξέχασε όσους τον βοήθησαν. Μέσω του Twitter, ο πρώην (πλέον) άσος του Ολυμπιακού ευχαρίστησε τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ εξέφρασε την αγάπη του για την ομάδα του Λιμανιού.

"Ευχαριστώ τον κύριο Σωκράτη Κόκκαλη και τον κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη που μου έδωσαν την ευκαιρία, αλλά και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Σ' αγαπώ πολύ Ολυμπιακέ", αναφέρει το μήνυμα του Βραζιλιάνου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ