ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ντιγκάρ, αλλά για στόπερ

Ντιγκάρ, αλλά για στόπερ
Ντιγκάρ

Στα σχέδια του Ολυμπιακού για θέσεις αμυντικού χαφ και στόπερ ο Ντιγκάρ της Νις, ενώ αναμένεται επιστροφή του Κολοβού στο Ρέντη.

Θεωρητικά μπορεί στον Ολυμπιακό να προκύψουν μεταγραφικά νέα ανά πάσα στιγμή. Και όχι άδικα. Ψάχνει στόπερ, έχει ανοίξει κουβέντα (έστω σε πρώιμο στάδιο) με τον Ροζίτσκι, έχει την έγνοια να βρει εξτρέμ ή σέντερ φορ ή και τα δύο μαζί. Άρα λοιπόν οι υποθέσεις είναι πολλές.

Θεωρητικά ξαναλέμε. Διότι πρακτικά, η υπομονή μοιάζει ως η πολυτιμότερη λέξη στο μεταγραφικό σταυρόλεξο που καλούνται να λύσουν οι Ερυθρόλευκοι. Δύσκολα θα γίνει κάτι ως και το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά.

Και αν τέλος πάντων συμβεί; Αυτό θα είναι το... εύκολο. Πρώτα από όλα η «επίλυση» της υπόθεσης Αφελάι. Σκέφτεται σοβαρά ο Ολυμπιακός ως ότου ξεκαθαρίσει η ιστορία με τον Ολλανδό, που ο Μίτσελ πλέον δεν τον υπολογίζει (εξ ου και ότι τον έστειλε το πρωί να προπονηθεί μόνος του) να ενεργοποιήσει μια άμεση λύση. Και το όνομα αυτής της επιλογής; Ο νεαρός Δημήτρης Κολοβός που έχει δοθεί δανεικός στον Πανιώνιο. Είναι πραγματικά πιθανό ακόμη και στα επόμενα 24ώρα να κληθεί ο διεθνής εξτρέμ να επιστρέψει στην... βάση του, στον Ρέντη. Και ουσιαστικά να πάρει τη θέση του Αφελάι μέχρι νεοτέρας.

Δύσκολα θα μείνει ο Ολλανδός. Δύσκολα θα μείνει και ο Ντουρμάζ. Εξτρέμ από το εξωτερικό όμως ακόμη δεν «προκύπτει» και μιας και τα ματς μέσα στον Γενάρη (με το μεταγραφικό παράθυρο ανοιχτό) είναι πολλά, η λύση Κολοβού μοιάζει ενδεδειγμένη. Κάπως έτσι μπορεί ο Ολυμπιακός να θελήσει να κλείσει σε πρώτη φάση και το θέμα του στόπερ.

Με έναν ποδοσφαιριστή που δεν είναι ακριβώς κεντρικός αμυντικός, ή τέλος πάντων που δεν παίζει μόνο σαν κεντρικός αμυντικός. Τα γράφουν οι Ισπανοί τις τελευταίες ώρες και έχουν δίκιο. Είναι σοβαρό το ενδιαφέρον για τον Ντιντιέ Ντιγκάρ της Νις. Ο 28άχρονος μπορεί να έχει κάνει σημαντική καριέρα (ως την Πρέμιερ Λιγκ) σαν αμυντικός χαφ, τον τελευταίο χρόνο όμως έχει παίξει αρκετά σαν στόπερ. Και μιας και ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι ο Ντιγκάρ μπορεί να αποτελέσει ένα μικρό πασπαρτού που θα δώσει άμεσα λύσεις δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την δική του απόκτηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι ως τα τέλη του Γενάρη δεν θα αποκτηθεί και άλλος κεντρικός αμυντικός.

Μην ξεχνάμε ότι οι Πειραιώτες έχουν άμεσα να λύσουν ένα... προβληματάκι και στη θέση του αμυντικού χαφ όπου έμειναν μόνο με τον Μανιάτη. Ο Ντινγκά πηγαίνει στο Κόπα Άφρικα, ο Μιλιβόγιεβιτς δεν θα επιστρέψει πριν από τα τέλη του μήνα. Άρα λοιπόν ο Ντινγκά μπορεί να βοηθήσει σε δύο επίπεδα...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ