ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νίκη με 3-1 επί του Άρη στο ντεμπούτο του Μπέντο

Νίκη με 3-1 επί του Άρη στο ντεμπούτο του Μπέντο

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-1 του Άρη σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" που αποτέλεσε το ανεπίσημο ντεμπούτο του Πάουλο Μπέντο στον "ερυθρόλευκο" πάγκο. Με σύστημα 4-2-3-1 οι Πειραιώτες.

Νικηφόρο ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο του Πάουλο Μπέντο στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να νικούν 3-1 τον Άρη του Νίκου Αναστόπουλου σε φιλικό παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (κεκλεισμένων των θυρών), έχοντας πρωταγωνιστή τον Κώστα Φορτούνη που σκόραρε δις.

Νίκη με 3-1 επί του Άρη στο ντεμπούτο του Μπέντο

Με σύστημα 4-2-3-1 κατέβασε την ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός, δείχνοντας πως έχει σκοπό να ακολουθήσει την ίδια αγωνιστική συνταγή που εφάρμοσε επιτυχημένα την περασμένη σεζόν στους Πειραιώτες ο συμπατριώτης του, Μάρκο Σίλβα.

Ο Ολυμπιακός είχε τις πρώτες του καλές στιγμές στο φιλικό με τους Ιντέγε στο 28' (οι παίκτες του Άρη απέκρουσαν πάνω στη γραμμή το πλασέ του Νιγηριανού) και Φορτούνη στο 31' (ελάχιστα άουτ η εκτέλεση φάουλ του), με τα γκολ ωστόσο για τους πρωταθλητές Ελλάδας να έρχονται... μαζεμένα προς το φινάλε του πρώτου μέρους.

Νίκη με 3-1 επί του Άρη στο ντεμπούτο του Μπέντο

Ο Πάρντο άνοιξε το σκορ με πλασέ στο 39', ο Φορτούνης έκανε το 2-0 τέσσερα λεπτά αργότερα από την άσπρη βούλα ενώ στο 44' ο ίδιος παίκτης έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα και τρία αυτά της ομάδας του με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης ήταν πιο απειλητικός σε σύγκριση με το πρώτο 45λεπτο και αφού πρώτα "προειδοποίησε" στο 69' με τον Μιλούνοβιτς (απομάκρυναν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού το σουτ του) μείωσε το σκορ στο 78' με τον Μπράνα Ίλιτς, με το 3-1 να είναι και το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μπέντο): Καπίνο (46' Λεάλι), Φιγκέιρας (46' Βούρος), Ντε λα Μπέγια (46' Τσιμίκας), Μποτία (46' Ρέτσος), Ντα Κόστα, Μιλιβόγιεβιτς (46' Ζντιέλαρ), Καμπιάσο (46' Ανδρούτσος), Σεμπά (46' Ντουρμάζ), Πάρντο (46' Μανθάτης), Φορτούνης (46' Ντομίνγκες), Ιντέγε (46' Πουλίδο).

Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Νέτο (45΄Μιλούνοβιτς), Αντρέου Γκουεράο, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (45΄Ίλιτς)

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ