ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέο μπάσιμο για Πισάρο

Νέο μπάσιμο για Πισάρο

Νέα επαφή με τον Τζαν Πάολο Μοντάλι για τον Νταβίδ Πισάρο είχαν άνθρωποι του Ολυμπιακού, με το... μπαλάκι να πηγαίνει πλέον στον νέο τεχνικό διευθυντή της Ρόμα. Ιβάν Μαρκάνο, το νέο όνομα για τη θέση του αριστερού μπακ.

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νταβίδ Πισάρο όχι μόνο παραμένει ζωηρό το τελευταίο διάστημα αλλά όλα δείχνουν ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες που έχουν για να φέρουν στον Πειραιά τον σπουδαίο άσο του Καμπιονάτο.

Όπως αποκαλύπτει την Δευτέρα η εφημερίδα "Πρωταθλητής" υπήρξε πριν από μερικές ημέρες νέα επαφή μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού με αυτής της Ρόμα, με πρωτοβουλία της ελληνικής ομάδας, με κορυφαίο στέλεχος της διοίκησης των "ερυθρολεύκων" (ίσως και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης) να επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή των "λύκων" Τζαν Πάολο Μοντάλι για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των Ιταλών για τον παίκτη.

Από την πλευρά τους οι Ρωμαίοι συνέστησαν υπομονή στους Πειραιώτες, με το ρεπορτάζ να θέλει τη Ρόμα πρόθυμη να καθήσει σε τραπέζι διαπραγματεύσεων με τον Ολυμπιακό για τον Πισάρο αλλά τους "τζαλορόσι" να έχουν πάρει την απόφαση να παγώσουν όλες τις εξελίξεις αναφορικά με το ρόστερ μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος (22/5).

Περιμένοντας τον νέο τεχνικό διευθυντή (της Ρόμα)...

Πέρα άλλωστε από το γεγονός ότι ο Χιλιανός αμυντικός μέσος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια με τον ιταλικό σύλλογο, σημαντικό ρόλο στην υπόθεση της ενδεχόμενης μεταγραφής του αναμένεται να παίξει και το τί γνώμη θα έχει ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, το όνομα του οποίου δεν έχει ακόμα διαρρεύσει..

Συμπερασματικά, το μήνυμα που έστειλαν οι Ρωμαίοι είναι ότι μέχρι να αναλάβει καθήκοντα ο νέος τεχνικός διευθυντής (θα έχει συνεργασία με τον αθλητικό διευθυντή Τζαν Πάολο Μοντάλι) δεν μπορούν να γίνουν συζητήσεις είτε για απόκτηση παίκτη είτε για παραχώρηση κάποιου παίκτη, πόσο μάλλον όταν το συμβόλαιό του δεν λήγει άμεσα.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον "Πρωταθλητή", ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Εντουάρντο Μαθία έχουν προκρίνει για τη θέση του αριστερού μπακ τη λύση του Ιβάν Μαρκάνο, θεωρώντας τον ιδανική περίπτωση για να καλύψει το κενό του Ραούλ Μπράβο, του οποίου τελειώνει αυτό το καλοκαίρι το συμβόλαιό του.

Η λύση για τα αριστερά λέγεται Μαρκάνο

Πρώτη επιλογή των Πειραιωτών για το αριστερό άκρο της άμυνας εξακολουθεί να είναι ο Γιώργος Τζαβέλλας, όμως το γεγονός ότι ούτε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ούτε ο ίδιος δείχνουν "ζεστοί" για επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν υποχρεώσει τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις, με τον Μαρκάνο να είναι μία από αυτές.

Ο 24χρονος άσος, πρώην συμπαίκτης των Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίδ Φουστέρ στο "κίτρινο υποβρύχιο", μπορεί να αγωνιστεί πέρα από αριστερό μπακ και (αριστερό) στόπερ, με το συμβόλαιό του να έχει ισχύ μέχρι το 2015 αλλά να υπάρχει δυνατότητα να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2012.

Ατού για την ελληνική ομάδα σε περίπτωση που φουλάρει να τον αποκτήσει είναι ο ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας που υπάρχει πλέον με τη Βιγιαρεάλ (βλ.Φουστέρ) καθώς και το γεγονός ότι ο παίκτης έχει μάνατζερ τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ, αυτόν δηλαδή που εκπροσωπεί και τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ