ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα διάψευση για Ντος Σάντος

Νέα διάψευση για Ντος Σάντος
INTIME SPORTS

Σε νέα διάψευση της εμπλοκής του Ολυμπιακού με τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος προχώρησαν οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, τονίζοντας πως οι μεταγραφές θα "τρέξουν" από τον Ιούνιο και μετά. Ποιό το "μήνυμα" για Μπόατενγκ.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είχε προχωρήσει πριν από περίπου 10 ημέρες σε επίσημη διάψευση δημοσιευμάτων που την ήθελαν να κινείται για την απόκτηση του Τζιοβάνι Ντος Σάντος, όμως το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" εξακολουθούν να εμφανίζονται ως μνηστήρες για τον Μεξικανό άσο είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει νέα παρέμβαση της ΠΑΕ.

"Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε εμπλοκή μας με τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος αφού φαίνεται ότι η επίσημη ανακοίνωση δεν ήταν αρκετή", ήταν η ξεκάθαρη τοποθέτηση των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι διαμηνύουν πως "με μεταγραφικά θα ασχοληθούμε από 1η Ιουνίου".

Όσον αφορά δε στην περίπτωση του Ντέρεκ Μπόατενγκ, ο οποίος δεν έδωσε το "παρών" την Δευτέρα του Πάσχα (6/5) στου Ρέντη (και ενώ είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή του Πάσχα), τονίστηκε το εξής:

"Oι παίκτες που έχουν συμβόλαιο και δεν είναι συνεπείς, έχουν συνέπειες".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ