ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα σενάρια για Ντουρμάζ

Νέα σενάρια για Ντουρμάζ
INTIME SPORTS

Ο τουρκικός Τύπος επαναφέρει τα σενάρια που θέλουν την Φενέρμπαχτσε να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Τζίμι Ντουρμάζ από τον Ολυμπιακό.

Με τον Μίτσελ στην τεχνική ηγεσία, ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν είχε πολλές ευκαιρίες να βρεθεί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και ο χρόνος συμμετοχής του Σουηδού διεθνή μέσου στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ήταν περιορισμένος.

Η αλλαγή στον πάγκο, με τον Βίτορ Περέιρα να παίρνει πλέον τα ηνία στον πάγκο, σήμανε πως ο 26χρονος άσος θα είχε μια νέα ευκαιρία να πείσει για την αγωνιστική του αξία και την δυνατότητα να προσφέρει στους Πειραιώτες.

Ο πατέρας του άλλωστε δήλωσε πριν λίγες μέρες πως ο Τζίμι Ντουρμάζ θα μείνει στον Ολυμπιακό και θα παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα. Ωστόσο στην Τουρκία επαναφέρουν τα σενάρια που θέλουν την Φενέρμπαχτσε να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Ο Σουηδός διεθνής εξακολουθεί να έχει καλό όνομα στη γείτονα χώρα εξαιτίας της παρουσίας του στο πρωτάθλημα με τα χρώματα της Γκεντσλερμπιρλιγκί και μέχρι πριν λίγες μέρες απασχολούσε την Εσκισεχίρσπορ.

Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει για έναν ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική της γραμμής με τα χαρακτηριστικά του Ντουρμάζ και από την στιγμή που δεν κατάφερε να πάρει τον Ερκάν Ζενγκίν που κατέληξε στην Τράμπζονσπορ, ο Τύπος της χώρας κάνει λόγο για στροφή της Φενέρ στον 26χρονο άσο του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ