ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ναι" σε Πάρντο, "όχι" σε Ελευθερόπουλο

"Ναι" σε Πάρντο, "όχι" σε Ελευθερόπουλο

Νέα πρόταση στον Πάρντο ετοιμάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την περίπτωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Τα μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν τον Ολυμπιακό είναι πολλά και ένα απ' αυτά έχει να κάνει με την θέση του τερματοφύλακα. Ο Νικοπολίδης έφυγε, ενώ ο Ούρκο Πάρντο ήταν έτοιμος να αποχαιρετήσει, αλλά τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν και εδώ (όπως και στην περίπτωση Μιραλάς).

Ο Βελγοϊσπανός, κατάλαβε το λάθος με τις αυξημένες και παράλογες οικονομικές απαιτήσεις και εμφανίστηκε μετανιωμένος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην διοίκηση να επανεξετάσει το ενδεχόμενο παραμονής του στο Λιμάνι.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, αναμένεται να έχουν συνάντηση με την πλευρά του Ούρκο Πάρντο και να του προτείνουν την συνέχεια της συνεργασίας τους. Φυσικά, το 1.000.000 ευρώ που ζητούσε ο Βελγοϊσπανός για κάθε χρόνο, δεν υφίσταται, κάτι που γνωρίζει ο ίδιος.

Ο Εδουάρδο Μαθία λοιπόν, θα συναντηθεί με τον Ούρκο Πάρντο την Δευτέρα και θα του προσφέρει ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ (αυξημένες σε σχέση με το προηγούμενο συμβόλαιό του) και οι Πειραιώτες θα περιμένουν την απάντηση του. Και αυτό το θέμα, λογικά θα ξεκαθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.

Αυτό πάντως που μοιάζει δεδομένο, είναι πως ο Ολυμπιακός δεν θα ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου. Ο Έλληνας πορτιέρο, που προέρχεται από τις ακαδημίες των "ερυθρολεύκων", εξέφρασε την επιθυμία του να σταματήσει την καριέρα του στον Πειραιά, όμως φαίνεται πως τ' όνειρό του, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν πρόκειται να ασχοληθούν με την συγκεκριμένη περίπτωση, παρά τις φήμες που υπήρχαν και ψάχνουν γι' αλλού, τερματοφύλακα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ