ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μώραλης: "Το ματς θα γίνει κανονικά"

Μώραλης: "Το ματς θα γίνει κανονικά"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε ότι ο αγώνας Ρουμπίν-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης μίλησε στον "NovaΣπορ FM 94,6" για την αναμέτρηση με την Ρουμπίν λέγοντας ότι δεν θα αναβληθεί ο αγώνας.

Ο Γιάννης Μώραλης, χαρακτήρισε περίεργη την κατάσταση στο "Λουζνίκι" καθώς δεν αναμένονται πάνω από 2000 φίλαθλοι της Ρουμπίν σε ένα αχανές στάδιο.

Χαρακτήρισε την Ρουμπίν ως μία ομάδα που μπορεί ο Ολυμπιακός να αποκλείσει καθώς δεν αποτελεί φόβητρο. Επίσης, για ακόμα μία φορά ξεκαθάρισε ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη διεξαγωγή του αγώνα: " Έχει ήλιο, με δόντια βέβαια. Το ματς θα γίνει κανονικά. Οι συνθήκες είναι καλύτερες από χθες. Το τερέν είναι εντελώς καθαρό και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όλα δείχνουν ότι δεν θα έχουμε κάποια έκπληξη για αναβολή".

Για τις ειδικές συνθήκες του αγώνα: " Είναι ένα παράξενο ματς. Δεν είναι μόνο η θερμοκρασία που είναι -15 βαθμούς Κελσίου. Δεν θα υπάρχουν πάνω από 1.000-1.500 άτομα στις κερκίδες σε ένα αχανές γήπεδο. Είναι μια περίεργη κατάσταση για όλους. Θα δώσουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στην έδρα μας. Πιστεύουμε πως μπορούμε να αποκλείσουμε τη Ρουμπίν".

Για τον αντίπαλο: " Δεν έχουν επίσημα ματς στα πόδια τους και αυτό δεν τους ευνοεί. Παράλληλα διαθέτει λίγους Ρώσους παίκτες και περισσότερους ξένους, οπότε και γι’ αυτούς οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι εύκολες. Είναι μια κλασική ρωσική ομάδα, αλλά δεν είναι φόβητρο και μπορούμε να την αποκλείσουμε".

Τις δυσκολίες των παικτών: " Δεν έχω υπάρξει αθλητής για να ξέρω πόσο μπορεί να δυσκολευτεί ένας αθλητής. Τα παιδιά έλεγαν ότι κουράζεσαι πιο πολύ σε τέτοιες συνθήκες".

Τις προοπτικές του Ολυμπιακού στο Europa League: " Είναι βατές ομάδες, τόσο η Ρούμπιν όσο και η Σάλτσμπουργκ ή η Μέταλιστ στη συνέχεια, που ο Ολυμπιακός μπορεί να τις περάσει. Οι πρώτοι μας στόχοι είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά θέλουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε στο Europa League. Η Ρούμπιν είναι μια ομάδα στα μέτρα μας, όπως και αυτές από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλος στους "16" αν περάσουμε.

Υπάρχει μια καλή προοπτική, αλλά φυσικά αυτά αποδεικνύονται στο γήπεδο κι όχι στη θεωρία. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει φέτος 9-10 καλά ματς, τα 5 από αυτά ήταν στην Ευρώπη απέναντι σε σίγουρα καλύτερες ομάδες από αυτές που αντιμετωπίζουμε στο Europa League. Όλα αυτά μας δίνουν την ελπίδα ότι μπορούμε να φτάσουμε αρκετά παρακάτω, χωρίς να οριοθετούμε ποιο είναι αυτό το σημείο.

Έχουμε μια καλή ομάδα, στην Ευρώπη ήμασταν αρκετά καλοί όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός έδρας. Υπάρχει αισιοδοξία, αλλά τα πάντα αποδεικνύονται στο γήπεδο, Θα δούμε πώς θα παίξουμε, τι αποτέλεσμα θα πάρουμε και αν αυτά σε αυτά που πιστεύαμε, είχαμε δίκιο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ