ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπορούμε να το κάνουμε, είμαστε Ολυμπιακός"

"Μπορούμε να το κάνουμε, είμαστε Ολυμπιακός"

Την πεποίθηση του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει την ανατροπή κόντρα στην Άντερλεχτ και να προκριθεί στους "16" του Europa League, εξέφρασε μέσω social media ο Φελίπε Πάρντο. Το μήνυμα του Αρτούρ Μαζουακού.

Ο Φελίπε Πάρντο είναι τραυματίας αυτό το διάστημα και υπολογίζεται πως θα χρειαστεί ακόμη περίπου 15 μέρες για να επανέλθει στην αγωνιστική δράση.

Ωστόσο ο Κολομβιανός εξτρέμ έχει τη δική του αγωνία για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, το βράδυ της Πέμπτης (25/2, 22:05) στο Φάληρο, εκφράζοντας μέσω των social media την πίστη του για ανατροπή και πρόκριση στους "16" του Europa League κόντρα στη βελγική ομάδα.

"Ημέρα αγώνα! Σήμερα μπορούμε να το κάνουμε! Είμαστε Ολυμπιακός", έγραψε ο Φελίπε Πάρντο στο instagram και το μήνυμα του συνόδευε μια πανηγυρική φωτογραφία του ίδιου από την αναμέτρηση με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τους ομίλους του Champions League.

Για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ τοποθετήθηκε μέσω facebook και ο Αρτούρ Μαζουακού. "Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι απόψε για το Europa League!", έγραψε ο Γαλλοαφρικανός μπακ.

Matchday !!! Today We can do it !!! We are Olympiacos Vamos la Banda #wekeepondreaming #UEL

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Felipe Pardo (Oficial) (@felipepardo17) στις



It's a decisive match tonight in UEFA Europa League ! Olympiacos FC X RSC Anderlecht #Olympiacos #Masuaku #TeamMasuaku

Δημοσιεύτηκε από Arthur Masuaku στιςΠέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ