ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπενφίκα: "Ούτε ένα ευρώ για Μανωλά"

Μπενφίκα: "Ούτε ένα ευρώ για Μανωλά"
INTIME SPORTS

Σκληρή ανακοίνωση για την υπόθεση του Κώστα Μανωλά εξέδωσε το Σάββατο (7/6) η Μπενφίκα και ξεκαθάρισε ότι δεν δίνει ούτε ένα ευρώ για τον διεθνή αμυντικό.

Με ανακοίνωσή της, η οποία είναι ιδιαίτερα επιθετική, η Μπενφίκα ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έκανε πρόταση για τον Κώστα Μανωλά ύψους 7,5 εκ. ευρώ, ούτε με ένα ευρώ και ότι δεν προτίθεται να κάνει στο μέλλον για τον διεθνή αμυντικό. Μάλιστα, κάνει λόγο για φημολογία που έχει ξεπεράσει τα όρια κατά πολύ και προβαίνει σε επιθέσεις προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ούτε 7,5 εκατομμύρια, ούτε ένα ευρώ

Οι εβδομάδες περνούν και ο Τύπος αυξάνει το εύρος των «μεταγραφών» για την Μπενφίκα.

Στο μεταξύ, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η διαμόρφωση του ρόστερ για την σεζόν 2014-15, όπως είναι και ο τρόπος λειτουργίας του συλλόγου, διέρχεται από έναν αυστηρό σχεδιασμό που γίνεται προγραμματισμένα. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε ότι κάποιοι μάνατζερ, ή σύλλογοι, καθοδηγούμενοι από ειδήσεις που αξιολογούν τους ποδοσφαιριστές τους, φιλτράρουν ειδήσεις που στερούνται οποιασδήποτε βάσης.

Αντικειμενικά: Η Μπενφίκα δεν έκανε καμία απολύτως πρόταση για τον Ελληνα Κώστα Μανωλά ούτε με 7,5 εκατομμύρια, ούτε με ένα ευρώ. Δεν έκανε, ούτε σχεδιάζει να κάνει. Υπάρχουν όρια για την φημολογία και αυτή την φορά ξεπεράστηκαν κατά πολύ».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ