ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπάμποβιτς και Ν. Παπαδόπουλος στη λίστα της UEFA

Μπάμποβιτς και Ν. Παπαδόπουλος στη λίστα της UEFA
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός δήλωσε στη λίστα της UEFA για το Europa League τους νεαρούς τερματοφύλακες Ιβάν Μπάμποβιτς και Νίκο Παπαδόπουλο.

Οι δύο γκολκίπερ θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των "ερυθρολεύκων", με τον πρώτο να παίρνει τη φανέλα με το Νο 76 και τον δεύτερο αυτήν με το Νο 75.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δήλωσε σήμερα στην UEFA τους ποδοσφαιριστές Ιβάν Μπάμποβιτς και Νίκο Παπαδόπουλο. Οι δύο τερματοφύλακες θα αγωνίζονται με τον αριθμό 76 ο πρώτος και τον αριθμό 75 ο δεύτερος".

Να σημειωθεί ότι ο Μπάμποβιτς (έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε την Πέμπτη) είναι ο επικρατέστερος για να κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ματς με τη Ρουμπίν, στο οποίο θα προορίζεται για βασικός ο Ρόι Κάρολ.

Και αυτό γιατί ο Μπάλας Μέγερι έχει τεθεί νοκ-άουτ από τη στιγμή που πήρε κόκκινη κάρτα στο ματς των δύο ομάδων στο "Λουζνίκι", ενώ ο Σήφης Δασκαλάκης έχει μείνει έξω από τη λίστα που έχει δηλώσει στην UEFA ο πρωταθλητής Ελλάδας για τα ματς στο φετινό Europa League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ