ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Θέλουμε γκολ για να περάσουμε"

Μίτσελ: "Θέλουμε γκολ για να περάσουμε"
INTIME SPORTS

Να μην επαναπαυτούν στο 2-0 θέλει ο Μίτσελ από τους παίκτες του. Πώς χαρακτήρισε τον αγώνα ο Αβραάμ. Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου στο Μάντσεστερ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (video)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μίτσελ στην συνέντευξη Τύπου: "Γνωρίζουμε πολύ καλά την κατάσταση που βρίσκεται η Γιουνάιτεντ αλλά δεν μας αφορά. Έχει πίεση. Θέλουμε αύριο να κάνουμε εμείς σωστά την δουλειά μας και να παίξουμε το ίδιο καλά όπως το πρώτο ματς. Θα μας άρεσε πολύ το ματς να είναι παρόμοιο με αυτό στον Πειραιά.

Ξέρουμε όμως πως η Μάντσεστερ θα είναι πιο ανταγωνιστική και πιο διψασμένη. Θέλουμε ένα καλό παιχνίδι από την δική μας πλευρά. Χρειαζόμαστε ένα γκολ για να περάσουμε και δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε στο 2-0 που πετύχαμε στον Πειραιά.

Δεν σκεφτόμαστε τι θα κάνει η Γιουνάιτεντ αλλά η δική μας ομάδα. Παρά το γεγονός πως έχουμε αντίθετα συμφέροντα στο αυριανό ματς δεν θέλω να βλέπω έναν αντίπαλο προπονητή να υποφέρει. Και ο Μόγιες υποφέρει αυτή την στιγμή. Πιστεύω πως οι δυνατότητες που έχει η Γιουνάιτεντ θα δώσουν την ευκαιρία στον Μόγιες να βελτιώσει τα πράγματα στο μέλλον.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν φοβούνται τίποτα. Ίσως ο προπονητής να φοβάται λίγο περισσότερο (γέλια). Αλλά οι ποδοσφαιριστές μου τίποτα. Στο ποδόσφαιρο έχεις πάντα την ευκαιρία να δείξεις τι μπορείς να κάνεις. Τα αποτελέσματα το δείχνουν. Δεν υπάρχουν εκπλήξεις. Στο πρώτο ματς εμείς παίξαμε καλύτερα και νικήσαμε. Αύριο όμως είναι ένα άλλο ματς και δεν συμβιβαζόμαστε με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Πιστεύω πως όλοι όσοι είχαν παράπονα από εμένα τον Σεπτέμβρη είχαν δίκιο (γέλια). Αλλά οι παίκτες μου έδωσαν τις απαντήσεις. Λέτε πως έλεγε ο κόσμος, αλλά εσείς τα λέγατε (γέλια)...

Ο Καγκάουα είναι ένας παίκτης πολύ δυναμικός, γρήγορος και καλός επιθετικά. Το απέδειξε και για όσο αγωνίστηκε στον Πειραιά. Μένει να δούμε και σε ποια θέση θα αγωνιστεί γιατί αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο. Η ατμόσφαιρα στο "Old Trafford" είναι πάντα μεγαλειώδης και βοηθάει την Γιουνάιτεντ να κερδίζει παιχνίδια. Ο Σαβιόλα είναι καλά, ευχαριστούμε (γέλια)...

Η προσέγγιση που θα έχουμε στο παιχνίδι θα είναι η ίδια, δεν θα αλλάξει κάτι. Προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε την ίδια φιλοσοφία. Έχουμε και το αβαντάζ του πρώτου αγώνα, μας βοηθάει να το κάνουμε ξανά. Όμως είπα και πριν το ματς ξεκινάει από την αρχή αύριο. Νιώθω συμπάθεια για όλους τους προπονητές γιατί είμαι στην θέση τους. Ξέρω πως ο Μόγιες δουλεύει πολύ, απλά τα αποτελέσματα δεν το δείχνουν αυτό. Δεν είναι προσωπική πάλη ανάμεσα μας. Αλλά μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο κ. Μόγιες είναι αντίπαλος και όχι εχθρός. Το γεγονός πως έχουμε την δυνατότητα να περάσουμε την Μάντσεστερ είναι σπουδαίο για τον Ολυμπιακό".

Παπαδόπουλος: Το πιο σημαντικό παιχνίδι των τελευταίων ετών

Μίτσελ: "Θέλουμε γκολ για να περάσουμε"
INTIME SPORTS

Από τη μεριά του, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τόνισε: "Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για όλους μας. Ίσως το σημαντικότερο των τελευταίων ετών. Δεν υπάρχει άγχος αλλά ανυπομονησία να ξεκινήσει το παιχνίδι. Έχουμε δείξει πως έχουμε μεγάλη ποιότητα και μπορούμε να συνεχίσουμε. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Είναι κάτι σημαντικό και ο στόχος τουλάχιστον του Ολυμπιακού είναι να φτάνει στους "16".

Είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό πρέπει να συνεχιστεί. Ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο και φαίνεται. Από την αρχή προσπαθούμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλει ο προπονητής. Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να έχουμε συνοχή σε όλες τις γραμμές. Δεν πρόκειται να κλειστούμε πίσω επειδή έχουμε το προβάδισμα. Θα κάνουμε το παιχνίδι μας και πιστεύω θα πάρουμε αυτό που θέλουμε. Και τώρα αυτό μας ζητάει ο προπονητής μας. Να έχουμε ισορροπία και να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας.

Δεν μου αρέσει να προβλέπω. Δεν ξέρω αν θα βάλουμε γκολ ή όχι. Χρειάζεται και η τύχη και κάποια άλλα πράγματα. Αν καταφέρουμε να βάλουμε γκολ θα είναι ακόμη καλύτερα για εμάς. Θα είναι δύσκολο ματς και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πολύ δυνατή μέσα στο γήπεδο της. Νομίζω πως πρόκειται για ένα τεράστιο σύλλογο και την σεβόμαστε όπως όλους τους αντιπάλους μας. Αν πετύχουμε ένα γκολ, δεν τελειώνει το ματς. Έχει αποδείξει η Γιουνάιτεντ τα περασμένα χρόνια πως μπορεί να ανατρέψει το οποιοδήποτε σκορ. Θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, κάτι που θα είναι δύσκολο για εμάς.

Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο που μας ακολουθεί πως τιμούμε την φανέλα που φοράμε και είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας που θα βρεθούν αύριο (σ.σ. Τετάρτη 19/3) στο "Old Trafford".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ