ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Θέλουμε δύναμη και πάθος"

Μίτσελ: "Θέλουμε δύναμη και πάθος"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνιστεί το ίδιο καλά όπως στη Λισσαβώνα στο ματς με τη Μπενφίκα στο "Καραϊσκάκης" και ζήτησε από τους παίκτες του να μη χάσουν ούτε στιγμή τη συγκέντρωσή τους. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Το πάθος, η δύναμη, η απόλυτη συγκέντρωση και η έλλειψη χαλαρότητας είναι τα τέσσερα στοιχεία που θα πρέπει να έχει η ομάδα του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης στο Φάληρο, προκειμένου να κάνει μία εμφάνιση αλά... Λισσαβώνα και να καταφέρει να βγει νικήτρια από τη σπουδαία μονομαχία της με τη Μπενφίκα.

Αυτό ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το απόγευμα της Δευτέρας (4/11) , με τον Μίτσελ να υπογραμμίζει πως "έχουμε έναν εξαιρετικό επιθετικό, τον Μήτρογλου, τον εμπιστευόμαστε και βασιζόμαστε πάνω του για το ματς".

"Φυσικά και είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό της Λισσαβώνας.

Δεν πρέπει να νιώθουμε καμία σιγουριά για το αυριανό παιχνίδι, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά προσπαθώντας να πάρουμε τη νίκη.

Προτιμούμε να σκεφτόμαστε το παρόν και όχι το μέλλον. Δεν θέλουμε να έχουμε στο μυαλό ματς τι θα συμβεί αν δεν νικήσουμε.

Παρ'όλο που κάναμε μεγάλο ματς στην Λισσαβώνα, στο Φάληρο ξεκινάνε όλα από το μηδέν", τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στη συνεχεια ο Ισπανος τεχνικος δήλωσε:

Για το αν συμφωνεί με τον Αντρέα Σάμαρη ότι ο Ολυμπιακός παίζει με μεγαλύτερο πάθος από τη Μπενφίκα και για το αν πιστεύει ότι το ματς στο "Καραϊσκάκης" θα είναι διαφορετικό από αυτό στη Λισσαβώνα:

"Δεν ξέρω τι είπε ο Σάμαρης πριν, αλλά ξέρω πως θέλουμε να είμαστε μια ομάδα με δύναμη και πάθος. Δεν στέκομαι σε ό,τι έγινε στην Λισσαβώνα πριν 15 μέρες, είναι άλλο ματς στο Φάληρο. Πρέπει να προσέχουμε πολύ καθώς έχουμε να κάνουμε με μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Δεν συμφωνώ με την υπερβολική σιγουριά που κυκλοφορεί".

Για το αν πιστεύει ότι ο Ρομπέρτο θα επηρεαστεί από το λάθος του στον πρώτο αγώνα:

"Δεν επηρεάστηκε καθόλου από το παιχνίδι και το λάθος του στην Λισσαβώνα ο Ρομπέρτο. Δεν τον έχουμε δει ποτέ επηρεασμένο. Είναι μεγάλος τερματοφύλακας, αν και ευελπιστούμε να μην χρειαστεί να το δείξει αύριο πολλές φορές...".

Για τα γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός στα προηγούμενα παιχνίδια στο Champions League από στημένες φάσεις:

"Εμείς δουλεύουμε στις προπονήσεις πάρα πολύ στις στημένες φάσεις, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Με την Μπενφίκα κινδυνέψαμε μόνο μια φορά από ένα κόρνερ. Είναι περίεργο το γεγονός πως ενώ παίξαμε πολύ ωραία στην Λισσαβώνα, δεν είχαμε περισσότερα κόρνερ υπέρ μας. Πάντως γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την δουλειά που κάνουμε".

Για το πως έχει προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει της Μπενφίκα:

"Για μας το πιο σημαντικό ματς πάντα είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Όταν κερδίζουμε, όπως με τον Παναθηναϊκό, τότε έχουμε καλύτερη ψυχολογία και νιώθουμε λιγότερη κούραση. Αν αύριο βρέξει, αυτό που θέλουμε είναι να έρθουν πιο γρήγορα τα αδιάβροχα από ό,τι στην Λισσαβώνα... (γέλια)".

Για τα θετικά σχόλια που έκανε μετά τον πρώτο αγώνα για την ομάδα και τον προπονητή της Μπενφίκα:

"Όσα είπα για την Μπενφίκα, τα πιστεύω. Δεν με εξέπληξε κάποιος παίκτης των Πορτογάλων αφού γνωρίζουμε καλά όλες τις ομάδες, είναι η δουλειά μας, οπότε δεν είδαμε κάτι που δεν γνωρίζαμε. Αυτό που μας άρεσε ήταν η καλή απόδοση που είχαμε την Λισσαβώνα και θέλουμε να την επαναλάβουμε στο Φάληρο".

Για την απουσία του Μασάντο από το πρώτο ματς και αν νιώθει πως είναι απόλυτα έτοιμος να παίξει την Τρίτη:

"Ο Μασάντο προπονείται κανονικά και σήμερα θα γίνει το τελευταίο τεστ να δούμε αν μπορούμε να τον υπολογίζουμε αύριο. Θέλουμε όχι μόνο για τον Πάουλο αλλά για όλους τους παίκτες μας, να είναι 100% έτοιμοι για αύριο. Μακάρι να είναι και ο Μασάντο".

Για το ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, που ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο ημίχρονο αλλα δεν μπόρεσε να ακολουθήσει στον ίδιο ρυθμό στο δεύτερο μέρος:

"Στο ματς με την Παρί ΣΖ είχαμε ισορροπία αλλά παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα που οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο, το έχουμε αποδείξει, αλλά δεν μας επιτρέπεται να χαλαρώνουμε αφού όλοι οι αντίπαλοι μας είναι πάρα πολύ καλοί".

Για την αποστολή που θα επιλέξει για το κρίσιμο ματς με τη Μπενφίκα:

"Αύριο στην αποστολή θα είναι όλοι οι παίκτες που έχω στην διάθεση μου. Έχω αποφασίσει για την 18άδα και την 11άδα, ωστόσο έχουμε μια ακόμη προπόνηση και μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Θέλουμε στο Φάληρο να κάνουμε ανάλογη εμφάνιση με την Λισσαβώνα. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έχουμε ένα εξαιρετικό επιθετικό, τον Μήτρογλου, τον εμπιστευόμαστε και βασιζόμαστε επάνω του για το αυριανό παιχνίδι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ