ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Θα παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση"

Μίτσελ: "Θα παλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση"
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ δεν αποποιήθηκε τις ευθύνες του για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να δουλεύει για ανατρέψει την κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

Για τα αίτια της ήττας:

"Δεν παίξαμε έξυπνα. Χρειαζόμασταν περισσότερο μυαλό και πάθος. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επανάληψη. Βλέποντας το πως ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, εύκολα καταλάβαινε κάποιος ότι δύσκολα θα άλλαζε η κατάσταση. Ξέρουμε πως είναι δύσκολη βραδιά για τους φίλους του Ολυμπιακού. Όταν όμως κάνεις λάθη, αυτά πληρώνονται.

Το παιχνίδι χρειαζόταν περισσότερη ένταση. Στο πρώτο μισάωρο είχαμε 4-5 ευκαιρίες και ο αντίπαλος καμία. Στην συνέχεια δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση και ο αντίπαλος εκμεταλλεύθηκε τις "μικρές μάχες" που αρχίσαμε σταδιακά να χάνουμε στο γήπεδο".

Για τα λάθη που έφεραν την ήττα και το πρόβλημα στο γκολ:

"Μετά από ένα πολύ καλά δουλεμένο κόρνερ ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι. Στην συνέχεια είχαμε δύο κερδισμένα κόρνερ που κάναμε λάθος. Φυσικά πρώτος έχω κάνει λάθος εγώ. Η δουλειά του προπονητή είναι παίρνει την ευθύνη στις ήττες. Δεν μπορεί να μοιραστεί την ευθύνη με κανέναν άλλον.

Τώρα που έχει τελειώσει το παιχνίδι, ίσως ένα από τα λάθη μου είναι πως δεν έβαλα τον Μπενίτες πιο νωρίς στο ματς. Δεν μπορούσαμε να πιέσουμε τον Μπενίτες να παίξει ακόμη ένα 90λεπτο. Το πρόβλημα του επιθετικού είναι να μην βάζει γκολ. Μεγαλύτερο είναι να μην δημιουργούμε ευκαιρίες. Σήμερα κάναμε 4-5 μέσα από την περιοχή".

Για το πως μπορεί να αντιδράσει ο Ολυμπιακός:

"Μετά από μια ήττα σαν αυτή έχεις πάντα δύο επιλογές: η μια είναι να κάτσεις να λυπάσαι και η άλλη να συνεχίσεις να δουλεύεις. Εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά για να διορθώσουμε την κατάσταση. Δεν είναι ώρα να μιλάμε για μεταγραφές. Έχουμε μπροστά μας κι άλλα δύσκολα παιχνίδια".

Για το ακυρωθέν γκολ του ΠΑΟΚ στο τέλος:

"Υπάρχουν πολλές φάσεις μέσα στο παιχνίδι που δεν μπορώ να εκτιμήσω σωστά μέσα από το γήπεδο και εκεί που κάθομαι. Αν πιστεύετε πως ο διαιτητής μας ευνόησε, είναι άποψη σας... δεν το είδα. Δεν σχολιάζω ποτέ τις αποφάσεις ενός διαιτητή. Να μου αφήσετε το τηλέφωνο σας να σας πάρω όταν δω την φάση...".

Για τις αγωνιστικές αδυναμίες του Ολυμπιακού:

"Έχουμε αδυναμίες και στις δύο περιοχές. Και στην επίθεση και στην άμυνα. Πρέπει να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και τελικά εκμεταλλευόμαστε πολύ λίγες. Ακόμη και σε ματς που έχουμε κερδίσει. Απέναντι μας είχαμε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλά και με τέσσερις ευκαιρίες έκανε δύο γκολ. Εμείς έχουμε θέμα στα τελευταία 30 μέτρα. Να δημιουργήσουμε φάσεις και να τις τελειώσουμε σωστά".

Για το αν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην κούρσα του πρωταθλήματος:

"Μια ομάδα που έχει 5 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο έχει φυσικά αρκετές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα. Όμως μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μπορεί να γίνουν πολλά και για τον λόγο αυτό ξαναλέω πως δεν θα κάτσουμε να λυπόμαστε αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Απλά δεν πρέπει ο καθένας μας να αποποιηθεί τις ευθύνες του, όπως κι εγώ τις δικές μου.

Είμαστε στον Ολυμπιακό και γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Δεν μπορούμε να δεχθούμε πως είμαστε σε τέτοια θέση. Θα δουλέψουμε για να το ανατρέψουμε. Σεβόμαστε τον αντίπαλο και ξέρουμε πως πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για να αλλάξουμε την κατάσταση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ