ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Θα έδινα το όνομα του Ρομπέρτο στον εγγονό μου!"

Μίτσελ: "Θα έδινα το όνομα του Ρομπέρτο στον εγγονό μου!"
INTIME SPORTS

Ρεσιτάλ ατάκας του Μίτσελ σε συνέντευξή του σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό. Τι είπε για Ρομπέρτο, αλλά και για Σπανούλη!

Με το μοναδικό του χιούμορ, ο Μίτσελ αποθέωσε στους συμπατριώτες του τον Ρομπέρτο, ενώ αναφέρθηκε στη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού στο Champions League.

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Μίτσελ στην εκπομπή "El partido de las 12 (Ο αγώνας των 12)" του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού "Cadena Cope":

Για το πώς λέμε καληνύχτα στα ελληνικά:

" Καλή βράδα και καληνύχτα". Εντέλει επέλεξε το δεύτερο!

Για τον πρώτο εγγονό που περιμένει και ο οποίος θα πάρει το όνομα Νικολάς. " Αν με ρωτούσαν το βράδυ της Τρίτης, πιθανότατα θα έλεγα να βγάλουμε το παιδί… Ρομπέρτο!".

Για την εμφάνισή του Ρομπέρτο κόντρα στην Μπενφίκα και για την αγκαλιά που του έδωσε μετά το τέλος του αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

" Δεν μπορούσα, ειδάλλως θα τον σήκωνα στους ώμους. Πολλοί με ρώτησαν αν δάκρυσα. Όχι, δεν έκλαψα, αλλά δεν θα με πείραζε να το κάνω. Ο Ρομπέρτο κέρδισε μόνος του έντεκα Πορτογάλους και όλο αυτό ήταν για να κλάψεις από χαρά.

Είχα πολύ καιρό να δω έναν τερματοφύλακα σε αυτό το επίπεδο. Θα τύχει να κάνεις 6-7 αποκρούσεις και εντέλει να σου βάλουν ένα γκολ, αλλά τα έβγαλε όλα!

Χαίρομαι για όλους τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Αλλά χάρηκα ιδιαιτέρως για τον Ρομπέρτο, γιατί όταν ήταν στην Μπενφίκα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ανάλογα με το επίπεδό του και, το να κάνει μια τέτοια εμφάνιση, ήταν σαν να του το χρωστούσε η ιστορία.

Υπήρξαν στιγμές που οι Πορτογάλοι πίεσαν πάρα πολύ, αλλά ένιωθες καλά, γιατί έμοιαζε αδύνατο να νικηθεί. Όταν καλύτερα ένιωσα, βεβαίως, ήταν όταν ο διαιτητής σφύριξε το τέλος του αγώνα!".

Για τον αντίπαλο που προτιμά στους "16" του Champions League, σε περίπτωση πρόκρισης:" Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Μέσα στο μεγαλείο μας στην Ελλάδα, στην Ευρώπη είμαστε πιο ταπεινοί, αλλά οι χαρές μας κάνουν να νιώθουμε πολύ καλά. Δεν με απασχολεί ο αντίπαλος, αρκεί να είμαστε στους "16" της διοργάνωσης.

Δεν θέλω ισπανική ομάδα, καλύτερα μια εκτός Ισπανίας. Όχι τίποτε άλλο, μπορεί να έχουμε κανένα… ατύχημα και τους αποκλείσουμε!".

Για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα:

" Είναι πολύ δύσκολη. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Είναι μια κατάσταση που μοιάζει πολύ με αυτή που ζούμε στην Ισπανία. Αλλά, δυστυχώς, λόγω και πολιτικών καταστάσεων, ζουν περισσότερο καιρό με αυτόν τον τρόπο εδώ. Η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Το ποδόσφαιρο και όλα τα αθλήματα γενικά αποτελούν μια ανάσα για τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ είναι Πρωταθλητής Ευρώπης δύο διαδοχικές σεζόν, με μια απίστευτη μείωση του μπάτζετ, αλλά εδώ έχουμε τον Σπανούλη, οπότε είμαστε καλά.

Και μετά η εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ προκαλεί μεγάλο πάθος και την παρακολουθεί πολύ ο κόσμος. Είναι ένας τρόπος να αφήσεις λίγο στην άκρη τα προβλήματα και να είσαι λίγο περισσότερο στο πλευρό της πατρίδας σου".

Ρωτήθηκε επίσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν βλέπει ως μελλοντικό πρόεδρο τον παλιό του συμπαίκτη και καλό του φίλο, Μανουέλ Σαντσίς, ότι ο Κάρλο Αντσελότι βρίσκεται υπό εξέταση κάθε μέρα και η ομάδα είναι σε μεταβατική περίοδο, ενώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είπε πως:

" δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, αλλά σίγουρα ο πιο αποτελεσματικός αυτή την στιγμή. Κρατάει όλη την Ρεάλ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ