ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι"

Μίτσελ: "Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι"
INTIME SPORTS

Στα εγκαίνια νέου καταστήματος χορηγού του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Πέμπτη (21/11) ο Μίτσελ και ποδοσφαιριστές της ομάδας Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ολαϊτάν, Κάρολ, Σαλίνο, Τόρες και Εντινγκά. Δείτε σε video τι δήλωσε ο προπονητής των "ερυθρόλευκων".

Στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας "Brooks Brothers" στον Πειραιά, βρέθηκαν την Πέμπτη (21/11) ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ, παίκτες της ομάδας και ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ Σάββας Θεοδωρίδης μαζί με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιάννη Βρέντζο και τον αθλητικό διευθυντή Πιερ Ισά.

Ο Ισπανός τεχνικός των "ερυθρολεύκων" μαζί με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μιχαλολιάκο, ήταν αυτοί που έκοψαν την κορδέλα στα εγκαίνια του νέου καταστήματος της "Brooks Brothers", ενώ οι Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ολαϊτάν, Κάρολ, Σαλίνο, Τόρες και Εντινγκά φωτογραφήθηκαν με τα νέα τους ρούχα.

Ο Μίτσελ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, ήταν διαρκώς με το χαμόγελο στα χείλη και δεν χάλασε το χατίρι σε όποιον του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στην συνέχεια στους εκπροσώπους του Τύπου. Για το περιβάλλον της εκδήλωσης, το οποίο δεν θα το συναντήσει ο Ολυμπιακός ούτε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανθρακικό ούτε στο ματς με την Παρί Σεν-Ζερμέν στο Παρίσι, ο Μίτσελ:

" Είναι μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα η σημερινή. Ακόμα, όμως, και όταν αγωνιζόμαστε σε άλλα γήπεδα, μακριά από το δικό μας, προσπαθούμε να μην αφήνουμε την ατμόσφαιρα και την αντιπαλότητα να μας επηρεάζουν".

Για τις αγωνιστικές που έρχονται για την ομάδα του: " Σίγουρα, τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα, καθώς έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα. Από τη στιγμή, όμως, που έχουμε καταφέρει να κατακτήσουμε τόσο σημαντικά πράγματα, δεν πρέπει να τα αφήσουμε να πάνε χαμένα. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτήν την πρόοδο".

Για το αν φοβάται την κούραση των διεθνών από τα παιχνίδια με τα Εθνικά τους συγκροτήματα, ο 50άχρονος προπονητής ήτα ξεκάθαρος: " Από την περίοδο της προετοιμασίας λέγαμε ότι είμαστε προετοιμασμένοι για να παίζουμε Τετάρτη-Κυριακή.

Έχουμε ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στο Μουντιάλ και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτούς. Έχουμε παίκτες που αγωνίζονται πολύ καλά στο Champions League και είναι πρωτοπόροι στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία ότι έχουμε πολλά παιχνίδια γιατί το ρόστερ μας είναι τόσο μεγάλο και έχουμε εναλλακτικές λύσεις σε όλα τα ματς, ακόμα κι αν υπάρχει κούραση".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν το μυαλό βρίσκεται περισσότερο στον αγώνα με την Παρί Σεν-Ζερμέν στο Παρίσι και όχι τόσο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, ο ερυθρόλευκος κόουτς απάντησε κατηγορηματικά: " Όχι, όχι. Το Παρίσι θα το σκεφτούμε στη συνέχεια. Τώρα, σκεφτόμαστε το παιχνίδι του Σαββάτου (σ.σ. 23/11, με τον Πανθρακικό), το οποίο πρέπει να κερδίσουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ