ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Περηφάνια και ψυχή"

Μίτσελ: "Περηφάνια και ψυχή"
INTIME SPORTS

O Μίτσελ μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλμε και είπε πως η ομάδα του είχε περηφάνια και ψυχή, ενώ αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή συνέχεια των Πειραιωτών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλμε και τη νίκη των Πειραιωτών με 4-2. Ο Ισπανός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εικόνα των παικτών του, επισημαίνοντας πως κανείς δεν θα πρέπει να είναι δυσαρεστημένος.

Αρχικά, είπε: "Σήμερα η ομάδα έπαιξε όπως σχεδόν σε όλα τα ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ με περηφάνια και ψυχή, σαν πραγματική ομάδα. Μπορούσαμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς αλλά μένουμε στο Γιουρόπα που δεν είναι καθόλου άσχημα"

Μετέπειτα, ανέφερε για το ποια διοργάνωση ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα του, λέγοντας πως "το Champions League, μας πάει περισσότερο. Όμως δεν θα πρέπει κανείς να είναι δυσαρεστημένος. Μόνο μια ημέρα δεν παίξαμε καλά, στην Μαδρίτη. Αντιμετωπίσαμε καλά ομάδες όπως η Ατλέτικο και η Γιουβέντους" και συνέχισε για το θέμα της ηρεμίας:

"Δεν μας λείπει η ηρεμία. Χρειαζόμαστε αποφασιστικότητα και να δείξουμε πως ξέρουμε να παίζουμε ως ομάδα. Σήμερα παίξαμε με νεύρο, ψυχή, δείξαμε όλο το θάρρος μας όπως πρέπει να παίζουμε παντού".

Επιπλέον, τόνισε πως "λέω στους παίκτες μου αλλά και σε συνεντεύξεις μου ότι δεν πρέπει να παίζουμε ανάλογα με τον αντίπαλο αλλά ως παίκτες του Ολυμπιακού που είναι κίνητρο από μονό του", για να καταλήξει:

Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη γιατί δώσαμε χαρά στον κόσμο αλλά και σε έναν αδερφό μας που σίγουρα από το νοσοκομείο άκουσε τους πανηγυρισμούς στα γκολ μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ