ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μίτσελ οε, οε, οε", τραγουδούσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού

"Μίτσελ οε, οε, οε", τραγουδούσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το 3-0 επί της Άντερλεχτ, με τον Μίτσελ να γίνεται σύνθημα και να αποθεώνεται από τους ποδοσφαιριστές του.

Ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της μεγαλύτερης εκτός έδρας νίκη (3-0) του Ολυμπιακού στο Champions League, αφού πήρε τα ρίσκα του, τα έπαιξε όλα για όλα και τελικά βγήκε κερδισμένος.

Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με Σαβιόλα και Μήτρογλου στην ίδια ενδεκάδα και όπως είδατε, το πρώτο γκολ φτιάχτηκε από τον Αργεντινό και ολοκληρώθηκε από τον Έλληνα σέντερ φορ.

Το αποτέλεσμα λοιπόν δικαίωσε και με το παραπάνω τον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού που έχει ακούσει τόσα και τόσα, όμως παραμένει ζωντανός και ατσαλάκωτος, εξακολουθώντας να κάθεται στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του Μίτσελ μετά το τέλος του αγώνα με την Άντερλεχτ, ενώ στη συνέχεια γνώρισε την απόλυτη αποθέωση και όχι μόνο από τον κόσμο. Οι φίλοι του Ολυμπιακού προφανώς και έκαναν σύνθημα το όνομα του Μίτσελ, όμως νωρίτερα η μεγαλύτερη αποθέωση είχε έρθει από τους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", μόλις ο προπονητής των Πειραιωτών μπήκε στα αποδυτήρια είδε ένα άκρως χαρούμενο κλίμα, ενώ στη συνέχεια αποθεώθηκε από τους παίκτες, οι οποίοι φώναζαν τ' όνομά του. Ήταν τέτοια η χαρά όλων στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, που οι ποδοσφαιριστές επιχείρησαν να σηκώσουν τον Μίτσελ στα χέρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ