ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε"

Μίτσελ: "Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε"
INTIME SPORTS

Στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού μετά την ομιλία Μαρινάκη στους παίκτες, ο Μίτσελ απαίτησε σοβαρότητα από τους "ερυθρόλευκους" ενόψει της ρεβάνς με τον Πανθρακικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ήταν φυσιολογικό, η σκληρή γλώσσα που θέλησε να χρησιμοποιήσει πριν λίγες ημέρες ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης , δεν πέρασε απαρατήρητη από κανέναν στα αποδυτήρια.

Τουναντίον... Τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν το μήνυμα, με τον Μίτσελ να βρίσκει μάλιστα την ευκαιρία να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές στην προπόνηση της Παρασκευής και να τους εφιστήσει την προσοχή λίγο πριν το φινάλε της σεζόν.

"Αυτό που θέλω είναι να σέβεστε την ομάδα και τον εαυτό σας. Ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε στα παιχνίδια που μένουν και θέλω να είστε το ίδιο σοβαροί και την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Δεν θέλω να έχετε στο μυαλό σας το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά να το δείτε σαν πρόβα για τον τελικό", τόνισε μεταξύ άλλων ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος επιχείρησε με αυτό τον τρόπο να έχει τους άσους των Πειραιωτών στη... τσίτα για να σταματήσουν τα φαινόμενα των "χαλαρών" εμφανίσεων.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ