ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Η Μπενφίκα είναι το φαβορί του ομίλου"

Μίτσελ: "Η Μπενφίκα είναι το φαβορί του ομίλου"
INTIME SPORTS

Φαβορί του ομίλου του Ολυμπιακού χαρακτήρισε την Μπενφίκα ο προπονητής των "ερυθρολεύκων", Μίτσελ Γκονθάλεθ.

Δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου έκανε αμέσως μετά το τέλος της κλήρωσης των ομίλων του φετινού Champions League ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

" Καταρχήν είμαστε ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε σε αυτή την κλήρωση. Σημαίνει ότι είμαστε ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Δεν είναι μία κλήρωση σούπερ δύσκολη. Δεν υπάρχει κάποια από τις μεγάλες ομάδες-αστέρια της Ευρώπης, αλλά δεν είναι και εύκολοι οι αντίπαλοί μας.

Κατανοούμε ότι η Μπενφίκα προβάλλει ως το φαβορί του ομίλου μας, ο οποίος όμως, ως όμιλος, είναι ισορροπημένος. Γνωρίζουμε αρκετά καλά την Άντερλεχτ, παίξαμε φιλικό μαζί της, λιγότερο από ένα μήνα πριν. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να σταθούμε στο ύψος μας, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουμε τις πιθανότητές μας και αυτές θα διεκδικήσουμε.

Με το που ολοκληρώθηκε η κλήρωση σκέφτηκα κατευθείαν τον Λεβαδειακό. Δεν πρέπει να αποσυντονιζόμαστε αυτή τη στιγμή καθόλου, έχουμε μπροστά μας αγώνα Πρωταθλήματος και εκεί έχουμε το μυαλό μας. Η σκέψη μου πήγε και στο πρόγραμμα των αγώνων του Champions League, αφού και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Δεν είναι θέμα εμπειρίας ή προτίμησης. Θεωρώ αυτή τη στιγμή πως η Μπενφίκα είναι καλύτερη ομάδα, ίσως η καλύτερη του ομίλου και ότι δεν υπάρχει ομάδα στον όμιλο που να μην είναι καλή. Όποια από τις τρεις πιστέψει ότι έχει την πρόκριση σίγουρη, θα κάνει λάθος.

Αν δεν είχα τη φιλοδοξία και την πρόκληση μπροστά μου να προχωρήσουμε στους “16” διοργάνωση δεν θα ήμουν εδώ. Μου αρέσει που ο κόσμος είναι απαιτητικός. Προτιμώ να ζω με πίεση, παρά με ηρεμία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ