ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μίτσελ: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό"

Μίτσελ: "Δεν είχαμε καθαρό μυαλό"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, έκανε λόγο για έλλειψη καθαρού μυαλού στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου η ομάδα του υποχρεώθηκε στην πρώτη φετινή της ήττα, λίγες ημέρες πριν το ματς με τη Μάλμε.

Ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε στην πρώτη φετινή του ήττα στο πρωτάθλημα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (1-0) και αυτή ήταν παράλληλα η δεύτερη απώλειά του μετά και την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (0-0).

Ο Μίτσελ μίλησε στη NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης με το συγκρότημα του Ρικάρντο Σα Πίντο και έκανε λόγο για έλλειψη πάθους εκ μέρους των παικτών του, δείχνοντας πως δεν έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνισή τους στο παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε με το γκολ του Καραμάνου.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών, σχολίασε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης τα εξής: "Για κάποια λεπτά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα χάσαμε τον έλεγχο, με τον αντίπαλό μας να χάνει ευκαιρίες και να δεχόμαστε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, έλειπε το βάθος στο παιχνίδι μας και δεν είχαμε καθαρό μυαλό".

Σα Πίντο: "Ήταν ένα παιχνίδι των ποδοσφαιριστών"

Ο Σα Πίντο είπε με τη σειρά του: "Ήταν ένα παιχνίδι των ποδοσφαιριστών και όχι του προπονητή καθώς προπόνησα την ομάδα μόλις για τρεις ημέρες. Προσπάθησα να δώσω το κίνητρο και την πίστη στους ποδοσφαιριστές μου. Εκείνοι έβαλαν και την καρδιά τους για να νικήσουν και τα κατάφεραν και τους ευχαριστώ. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ