ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Θα με βοηθήσει ψυχολογικά"

Μιραλάς: "Θα με βοηθήσει ψυχολογικά"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος με τα τρία γκολ που πέτυχε εμφανίστηκε ο Μιραλάς, τονίζοντας πως θα τον βοηθήσουν ψυχολογικά στη συνέχεια.

Μετά το χαμένο πέναλτι στην Κέρκυρα, ο Μιραλάς επέστρεψε στα γκολ στην Λιβαδειά και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο, σκοράροντας όχι μία και δύο, αλλά τρεις φορές.

Ο Βέλγος επιθετικός παραδέχθηκε πως αυτή η εξέλιξη ήταν ό,τι έπρεπε μετά το χαμένο πέναλτι και πως θα τον βοηθήσει ψυχολογικά.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι είχα χάσει το πέναλτι. Θα με βοηθήσει ψυχολογικά αυτό.

Είμαι επίσης χαρούμενος και για μένα, αλλά και για το κόσμο που ταξίδεψε εδώ για να μας βοηθήσει και είναι σημαντικό για μας που γυρίσαμε μετά από καιρό στην κορυφή του πρωταθλήματος".

Παπάζογλου: "Χαρούμενος έπαιξα και πάλι"

Ο Τάσος Παπάζογλου αγωνίστηκε για δεύτερη φορά από την αρχή έως το τέλος της αναμέτρησης και δεν έκρυψε την χαρά του γι' αυτή την εξέλιξη:

"Είμαι χαρούμενος που έπαιξα για ακόμη μία φορά και με εμπιστεύεται ο προπονητής μου. Το παιχνίδι κύλησε καλά, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και η αναμέτρηση εξελίχθηκε όπως θέλαμε.

Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες και όλοι παίζουμε δίνουμε το 100% δυνατοτήτων μας και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της ομάδας μας. Τώρα έχουμε ένα ματς στην έδρα μας, αλλά δύσκολα θα περάσει ομάδα από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη".

Μόνχε: "Να μείνουμε στην κορυφή"

"Η ομάδα δουλεύει πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ώστε να επιτύχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί στα παιχνίδια. Είμαστε σε καλή κατάσταση και προσπαθούμε να κάνουμε πράξη αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις", είπε αρχικά ο Μόνχε και συμπλήρωσε σχετικά με την πλούσια παραγωγικότητα γκολ του Ολυμπιακού: "Eίναι καλό και αρκετά σημαντικό.

Σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά και όταν έρχεται η σειρά τους, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν. Αν και λείπουν πολλοί και σημαντικοί παίκτες από την ομάδα, το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι πλήρες και μπορεί να ανταπεξέλθει. Θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας, ευτυχώς τα καταφέραμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κόσμο του Ολυμπιακού είπε: "Είναι πολύ ωραίο αυτό, είμαστε χαρούμενοι, ο κόσμος μας ακολουθεί παντού και μας βοηθάει πολύ και ελπίζω να συνεχίσει έτσι, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος".

Τέλος, μίλησε για την καθημερινή του προσπάθεια: "Mε πολλή δουλειά προσπαθώ να αποδείξω πως θέλω να κερδίσω λεπτά συμμετοχής. Όταν ήρθα, ήξερα ότι ερχόμουν σε μια μεγάλη ομάδα και ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Ξέρω πώς πρέπει να δουλεύω, να παίζω καλά όποτε μου δίνεται η ευκαιρία και να προσφέρω στην ομάδα".

Ποτουρίδης: "Μπήκαμε δυνατά, περάσαμε στην κορυφή"

"Κάναμε καλό παιχνίδι, όπως με την Κέρκυρα. Μπήκαμε δυνατά από το 1ο λεπτό, όπως στην Κέρκυρα, περάσαμε στην κορυφή.

Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να πετυχαίνουμε τον στόχο μας, να παραμένουμε στην πρώτη θέση. Είναι πολύ σημαντικό να βάζουμε νωρίς γκολ, γιατί μας παίζουν αμυντικά.

Αν πετυχαίνουμε γκολ νωρίς μπορούμε να ανοίγουμε άμυνα τους, όπως κάναμε με την Κέρκυρα και εδώ. Είναι σημαντικό το γρήγορο γκολ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ