ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Σταματήστε τα παραμύθια!"

Μιραλάς: "Σταματήστε τα παραμύθια!"
INTIME SPORTS

Τέλος στα σενάρια περί φυγής του ή αλλιώς στα παραμύθια όπως ο ίδιος τα αποκαλεί, αποφάσισε να βάλει ο Κέβιν Μιραλάς, τονίζοντας πως αν φύγει θα το ξέρει πρώτα ο Βέλγος και μετά ο Ολυμπιακός.

Το φετινό καλοκαίρι είναι αρκετά... ιδιαίτερο για τον Κέβιν Μιραλάς, καθώς καθημερινά υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα στην Ευρώπη, που γράφουν για ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Ο πρώτος σκόρερ της Superleague, είναι από τα hot ονόματα του καλοκαιριού και οι φήμες για φλερτ με άλλες ομάδες δίνουν και παίρνουν.

Τρανό παράδειγμα, ένα δημοσίευμα των Βέλγων που αναφέρει πως ο Κέβιν Μιραλάς, είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τον Πειραιά και η Γαλατάσαραϊ μοιάζει διατεθειμένη να δώσει 8.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει (τόση είναι η ρήτρα).

Από την πλευρά του, ο πρώτος σκόρερ των Νταμπλούχων Ελλάδας, θέλησε να βάλει ένα τέλος και να διαψεύσει τα σενάρια. "Γιατί δεν με αφήνουν ήσυχο και γράφουν όλα αυτά τα παραμύθια; Αν ποτέ φύγω από τον Ολυμπιακό, θα το ξέρουμε πρώτα εγώ και η ομάδα. Όχι αυτοί που γράφουν αυτά τα παραμύθια...", είπε ο Μιραλάς στους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο 25χρονος άσος βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κρήτη για διακοπές και μόλις έμαθε για τα σενάρια περί φυγής του, έσπευσε να μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να τους εκφράσει τη δυσαρέσκειά του, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο και δείχνει πως θέλει να μείνει στο Λιμάνι.

Αξίζει να σημειωθεί πως και η διοίκηση του Ολυμπιακού αντέδρασε μετά τα όσα ακούγονται για τον Κέβιν Μιραλάς και τα χαρακτήρισε σενάρια επιστημονικής φαντασίας, από τη στιγμή μάλιστα που οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ