ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιραλάς: "Μέχρι την 1η Απριλίου θα έχω συμφωνήσει με Ολυμπιακό"

Μιραλάς: "Μέχρι την 1η Απριλίου θα έχω συμφωνήσει με Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Αισιόδοξος πως το σήριαλ με τον Ολυμπιακό θα έχει αίσιο τέλος εμφανίστηκε ο Κέβιν Μιραλάς, υπογραμμίζοντας πως από την στιγμή που και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν μαζί, τότε όλα θα πάνε καλά.

Ο Βέλγος επιθετικός μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του, υπενθύμισε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και την ομάδα του Πειραιά, όμως αυτό θα γίνει μέχρι και την 1η Απριλίου. Λέτε να λέει ψέματα; Δεν έχει κανέναν λόγο...

Όσο για το προαίσθημα του "δαίμονα" για τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές; Ο 24χρονος σέντερ φορ τονίζει πως όλα θα πάνε καλά, αφού και ο ίδιος και ο Ολυμπιακός θέλουν να συνεχίζουν να πορεύονται μαζί.

"Δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα σε μένα και τον Ολυμπιακό. Υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με την Σεντ Ετιέν, όχι όμως και συμφωνία με μένα και τον Ολυμπιακό Δεν έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, όμως έχω πολύ θετικό προαίσθημα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Πιστεύω ότι μέχρι την 1η Απριλίου θα έχουν τελειώσει όλα θετικά για μένα και τον Ολυμπιακό. Είναι κάτι άλλωστε που το θέλουμε πολύ και ο Ολυμπιακός κι εγώ", υπογράμμισε ο Κέβιν Μιραλάς, το σήριαλ του οποίου αναμένεται να τελειώσει πολύ σύντομα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ